Are they dupes?

Are they dupes?

RMS Beauty's ekologiska Swift shadow-highlighter vs The Balm's kultklassiker Mary-Lou Manizer

SB-43 är en av RMS Beauty's Swift shadow's som skapades för att multitaska dels som ögonskugga men även som highlighter! 
Detta är en champagne-nyans med en mycket svag touch av rosa och neutrala/varma undertoner.

Formulan är mjuk och nästan krämig. Krämiga skuggor brukar också innebära att det är en rätt pudrig produkt, men den här skuggan/highlightern är inte speciellt pudrig alls!

Inte superpigmenterad som Mary-Lou Manizer, men går att bygga upp ordentligt om du vill ha mer glow. 

The Balm's kultklassiker Mary-Lou Manizer är en ljust guldig highlighter med neutrala undertoner.

De flesta känner säkert till den, men för er som bott under en sten: Det här är en superpigmenterad highlighter som kan multitaska som ögonskugga.

Älskad världen över dels pga att den klär många hudtoner, hudtyper, är Cruelty Free, fördelaktigt pris, lättillgänglig, grymt pigmenterad (och då menar jag verkligen extremt!), enkel att jobba med och en krämig (men något pudrig) formula. 

Mary Lou-Manizer, SB-43

Nyansmässigt drar Mary-Lou Manizer mer åt guld och SB-43 är mer en champagnenyans. Väl på huden är de grymt lika dock, och ingen skulle kunna se skillnad om du använde Mary-Lou på ena kindbenet och SB-43 på det andra.

SB-43 är inte lika wham bam in your face som Mary-Lou. För att få samma pigmentering som Mary-Lou behövs två appliceringar. Utöver det är hållbarheten och formulan väldigt lik!

Så, är de dupes? Ja, typ.

Nyanserna är pyttelite olika och Mary-Lou är definitivt bättre pigmenterad, men utöver det är de i princip identiska. Samma krämiga och något pudriga formula, hållbarheten är densamma, dubbelapplicerar du SB-43 får du samma glow osv. 


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × fyra =