Bath bomb bonanza, vol. 2

Nu är årets andra badsäsong i full gång! Dvs mysiga höstbad med ljus och badbomber.unnamed

I det här inlägget ska vi återbesöka ämnet badbomber. Jag har tidigare skrivit om ett gäng favoritbadbomber från Lush och även badoljor. Tyvärr har Lush valt att sluta tillverka en av badbomberna jag skrivit om tidigare (Honey bee), men jag har hittat en som jag tycker om ännu bättre. Läs vidare om du vill veta vilken det kan vara!


Sex bomb

Sex bomb är en av Lush's storsäljare! Den doftar ylang ylang, salvia och jasmin - en doftblandning som är ganska mäktig. Jag använder bara en fjärdedel per bad pga känslig för intensiva söta dofter.

Rosen inuti har jag lite svårt för. Den blir slemmig, flyter runt som en manet och ger mig flashbacks från min barndom då jag var väldigt förtjust i maneter som de flesta barn är... tills den dagen jag stötte på en brännmanet som brände mig utav bara fan!


Butterball

img_0029

Butterball är min nya favorit. Den är betydligt mindre än de andra badbomberna och jag använder hela vid ett bad.
Den är enkel och härlig.

Först och främst är den enormt mjukgörande för huden i och med att den innehåller rättvisemärkt kakaosmör. Den är dessutom otroligt avslappnande eftersom den innehåller ylang ylang som har en avkopplande, avstressande och stämningshöjande effekt.


Yoga bomb

Yoga bomb är en sk slow fizzer som tar lång tid på sig att lösas upp. Jag tycker att det är jättemysigt och älskar ljudet av hur den brusar. Skalet är orange, och inuti är det massor av härliga färger. Det är väldigt avslappnande att både titta och lyssna på!

Yoga bomb har en väldigt speciell doft som inte är för alla. Den doftar kryddigt, varmt och inbjudande av olibanumolja, kamferträolja, sandelträolja och Cassie.


Frozen

Frozen är en mild grapefrukt- och nerolidoftande azurblå badbomb. Den innehåller bland annat rosolja som balanserar huden och har en återställande effekt! Innehåller glitter gjort på alger och sjögräs.


Intergalactic

Gillar du pepparmint och är ute efter ett bad som kommer ge dig energi? Då kommer du gilla Intergalactic. Den doftar väldigt starkt av mint och färgar vattnet mörkblått. Jag använder bara en fjärdedel åt gången av den här!

Precis som Frozen innehåller den glitter gjort på alger och sjögräs.


XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

femton − 13 =