Bath oil bonanza

IMG_2785

För några veckor sedan skrev jag om mina favoritbadbomber från LUSH, och denna gången tänkte jag att vi ska prata om badoljor. Lush kommer ut med nyheter hela tiden och många gånger är de limited edition, så jag kommer bara fokusera på de produkterna som är permanenta i deras sortiment.

unnamed-1

Razzle Dazzle är en syrlig viol- och limedoftande badolja med ekologiskt sheasmör, rättvisemärkt ekologiskt kakaosmör, kokosolja, ekologisk jojobaolja, limeolja, bergamottolja och violblad. Jag har säkert missat några oljor. Om jag säger såhär: Det är många oljor.

Vattnet blir härligt rosa!

IMG_2795

Mmmelting  marshmallow moment är en sockersöt persikorosa oljeblandning som vårdar och lugnar känslig hud. Den innehåller pulver från marshmallowroten, rättvisemärkt ekologiskt kakaosmör, ekologiskt sheasmör, virgin kokosolja, mandelolja och kamomillpulver.

unnamed

You've been mangoed doftar fruktigt och uppiggande. Jag kan inte sätta fingret exakt på vad den doftar. Friskt, bara! Den innehåller bland annat ekologiskt sheasmör, kakaosmör, många olika citrusoljor, mangosmör och avokado. Vattnet blir ljust grönt och din hud blir supermjuk.


XOXO


 

Ekologiskt
Vegan
Cruelty free

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − 10 =