Best in Beauty 2016: Nails

Hej!
Dags för del två av Best in Beauty 2016, och den här gången ska vi snacka naglar.
Jag tycker att det är en bra mix av budget, dyrare produkter, nyheter och lite äldre lanseringar i den här listan.

Några produkter som jag däremot känner att jag inte vill ta med i år är nagelolja och nagelbandskräm eftersom jag har pratat om det rätt mycket hela året. För er som har missat eller glömt så är min bästa nagelolja Scratch Nail Food och mitt bästa nagelbandssmörj Burt’s Bees lemon butter cuticle cream. Båda finns hos Kicks.

IMG_3054

Nu kör vi igång!


Bästa bas

Depend glitter (peel off) base coat

unnamed-5

Min jakt på det perfekta peel off baslacket tog slut när jag hittade det här budgetvänliga lacket. Det lever nästan upp till alla mina (omöjliga) krav – och priset är helt oslagbart.

Är du swatcher, skönhetsbloggare, nagellacksberoende eller en person som avskyr aceton men ännu inte utforskat den magiska världen av peel off baslack så tycker jag att du ska ge detta från Depend en chans.

unnamed-4

Finns hos Kicks, Åhlens och utvalda apotek.


Bästa topplack

UNE Fast & Dry top coat

Det enda ekologiska snabbtorkande topplacket jag testat som faktiskt fungerar är detta från UNE. Det är bra även i jämförelse med tyngre märken som t ex Zoya.

Du hittar det hos Kicks och Åhlens.

 


 

Bästa lacket

Kure Bazaar – Stella

unnamed

Det är holo. Det är roséguld. Det är glitter. Behöver jag säga mer!?

Du hittar det hos ecobeautyshop.se


Bästa verktyg

FABBY glasfil

IMG_2532

Har du problem med naglar som flisar sig hela tiden rekommenderar jag dig verkligen att köpa en glasfil. Jag gillar denna från Fabby dels pga att den är stadig, hållbar och väldigt gullig men också för att den är behaglig att jobba med pga formen och designen.

Finns att köpa på Kicks. 


Bästa budget

Depend O2

Depend’s O2-serie tog den gröna skönhetsvärlden med storm med sina budgetvänliga 5-free lack. Jag är imponerad av nästan allt jag testat ur serien!

Snabbtorkande topplack. Ej eko men 5-free precis som Zoya. Grymt imponerad!

IMG_3263

Det matta topplacket är ett av de bästa matta topplacken jag testat, även i jämförelse med toppmärken som Zoya. På fotot till höger har jag använt det.

IMG_3074IMG_3073unnamed-2

Om du precis som jag föredrar heltäckande lack ska du titta efter den lilla runda Coverage-stämpeln högst upp till vänster på flaskan.

Du hittar det hos utvalda apotek. 


Bästa nyhet

Ciaté Pure Pots

Ciaté lanserade i början på 2016 en ny kollektion med ett gäng av deras bästsäljare i ny flaska och ny formula. Den nya formulan är 80% botanisk och innehåller inte några av de kemikalierna som vissa undviker.

Jag har bara testat Iced frappe, Beach melba och Kiss chase så jag kan förstås inte uttala mig om hela serien – men med de jag testat här som underlag kan jag säga att det är riktigt bra lack.

Iced frappe och Beach melba är mina favoriter eftersom de är one coaters medan Kiss chase kräver två lager. Hållbarheten är grymt bra, priset är lite högt men överkomligt, smal borste vilket jag personligen föredrar, alla lacken torkar jämnt och funkar bra oavsett vad för bas- och topplack jag använt.

IMG_1708

Iced frappe

Beach melba

Beach melba

Kiss chase

Kiss chase

Du hittar det hos bland annat eleven.se


XOXO

One response to “Best in Beauty 2016: Nails”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 + 10 =