Det vackraste läppstiftet i hela världen!

Hud

Foundation: Kjaer Weis cream foundation
Concealer: Vapour illusionist concealer
Puder: Lily Lolo translucent silk
Highlighter: RMS Beauty Master Mixer
Rouge: The beauty archive bridesmaids blush + Nvey eco pressed powder blush Blushing sunset
Bronzer: Youngblood contour kit Toffee

Ögon

Bryn: Benecos eyebrow designer pencil Brown
Mascara: UNE Green pride volume mascara
Eyeliner: Ilia pencil eyeliner Rebel
Concealer: Jane Iredale active light under eye concealer

Läppar

Läppstift: Lotus lipstick Rosebud
Highlighter: Tata Harper Very illuminating cream highlighter

unnamed-1

 

Vi självdiagnostiserade skönhetsjunkies kan alla enas om att vi har (minst) en kategori som liksom är helt bortom vår kontroll. Vi upplever själva att vi har kontroll på alla andra delar av vårt skönhetsberoende förutom just den där kategorin. För mig är det läppstift. Jag gav upp det där med att sansa mig när det kommer till läppstift för flera år sedan. Och kanske främst när det gäller den här typen av nyanser.

unnamed-5

Rosebud från Lotus har jag ägt tidigare, men det försvann i en flytt, så jag har naturligtvis romantiserat det här läppstiftet eftersom jag saknat det!
Det är precis lika fantastiskt som jag minns det, och jag är så glad att det är tillbaka i mitt liv!

unnamed-1-1


XOXO

2 responses to “Det vackraste läppstiftet i hela världen!”

 1. Mona Lindström skriver:

  Den färgen på läpparna är så snyggt. Hösten och vintertid så dras jag alltid till dessa. Måste fråga dig om din foundation du har på dig. Är det den i en fast form från Kjear Weis? Hade den tidigare men tyckte den la sig i porerna men kanske var det jag som var för torr under. Numera har jag lärt mig att återfukta mer.
  Tack för ett fint inlägg
  Hälsningar Mona

  • Sofie skriver:

   Visst är det! 🙂

   Ja, det är den i fast form. Jag har oljig/kombinerad hud och med oljig hud följer dessvärre större porer. Jag har använt en silikonprimer under där mina porer är störst (T-zonen)
   Jag har inte hunnit testa den så mycket ännu så jag provar lite olika. Berätta gärna om du har nåt tips!

   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 − nio =