Empties, vol. 2

Lavera Purifying mask

unnamed-1

Jag vet inte varför, men Lavera som märke har aldrig riktigt tilltalat mig – och jag tror att det handlar mycket om att jag inte gillar designen på deras produkter. Fånigt, jag vet. Men jag älskar snygga stilrena produkter och dras mer till dem.

Däremot har jag spanat på Lavera’s engångsförpackningar av ansiktsmasker väldigt länge, och jag fick tummen ur och testade den som fanns i lager hos Softskin.

Purifying mask är en lermask som doftar mintigt och stelnar efter hand. Den kändes behaglig och fräsch att ha på, men jag såg inga resultat varken positiva eller negativa efter användning.

Köpinfo: ca 40 kr / Softskin.se
Köpa igen? Nej

 


bareMinerals quick change brush cleaner

IMG_1772

En mild och väldoftande borstrengöring som används mellan tvättning av borstarna för att ta bort färgpigment.

Jag gillar den främst för att den är snäll mot borstarna. Vissa rengöringar som är grymt bra på att få bort pigment (t ex Kicks egna) är inte så duktiga på att hålla syntetborstarna i gott skick. Den här rengöringen är omvänt problem. Den är snäll men tar inte bort pigment så bra och är därför väldigt odryg.

Jag har hittat en annan borstrengöring som är det bästa från båda världar: Dryg, snäll och grymt bra. Skriver mer om den längre fram.

Köpinfo: ca 200 kr / Nordicfeel.se
Köpa igen? Nej


Rosenserien Blueberry lipbalm

unnamed-23

Detta läppbalsamet har allt jag älskar: Det är välsmakande och väldoftande, det är duktigt på att multitaska och det är ekologiskt.

Förpackningen är väldigt stort för att vara ett läppbalsam och ser mer ut som ett moisture stick. Tänk er Deep Steep’s moisture sticks. (Nån som vet va som hände med dem?)

Jag har haft med mig det i min handväska och använt det både på läpparna, nagelbanden och händerna.
Och ni vet hur jag är. När jag testar så hårdtestar jag på massa olika sätt. Så jag släppte ner en bit i badet också. Det fungerade inte. Men nu vet vi det, och det kan ingen ta ifrån oss vänner! Haha 😉

Köpinfo: ca 100 kr / Lyko.se
Köpa igen? Ja


100% Pure Vitamin C serum

Varje gång jag ska prata om Vitamin C-serum säger jag samma sak: C vitamin är ostabilt och därför är det svårt att tillverka serum som inte blir dåliga snabbt etc. Den ekologiska hudvården är inte riktigt där ännu, men det finns vissa som har lyckats så det är absolut inte omöjligt. Mitt favoritserum är Serum C från Cicamed och jag har hört gott om Maria Åkerberg’s Serum C också.

Detta serumet från 100% Pure är okej. Det blir inte dåligt snabbt, men det saknar nästan alla egenskaperna jag älskar hos Cicamed’s Serum C. Hudtonen jämnas t ex inte ut och blemmor läker inte ut snabbare. Det enda det gör är att det tillför lyster.

Köpinfo: ca 330 kr / 30 ml / Brallis.se
Köpa igen? Nej


M Picaut precious mini kit

 

 

m-picaut-try-me-out-kit

Jag fick detta kitet på Acadermia av goa Mette, och jag har använt varje produkt nu.

Testkit med miniversioner av ett märkes bästsäljare är alltid en bra idé om du vill testa mycket ur ett och samma märkes sortiment utan att behöva gå i personlig konkurs. Därför tycker jag att om du är intresserad av M Picaut men inte vet vart du ska börja så borde du ge detta en chans.

Mina favoriter ur kitet som jag inte testat i fullsize redan är Precious oil och Peel Mask som jag lätt kommer köpa och testa vidare.

Köpinfo: ca 200 kr / Hudoteket.se
Köpa fullsizes? Ja, ja, ja!


Stapelprodukter

Produkter jag använt upp och köper om och om igen. Kolla bland mitt arkiv om du vill läsa mer om dem. 

unnamed

Mádara Detox Mud Mask // REN Skincare keep young & beautiful eye cream

unnamed-2

100% Pure blotting papers // Loelle mandelolja

IMG_2311

Lernberger Stafsing Dry clean Brown & original // John Masters Organics calendula face mask

 

unnamed-13unnamed-1

Maria Åkerberg Salt scrub white chocolate // M Picaut creme de la creme body lotion

unnamed-6unnamed-2

ICA/Apoteket Hjärtat handkräm, body lotion, dagkräm, duschkräm och handtvål


XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nio − åtta =