Favoriter: April 2017

Hi friends!

Hoppas april va en bra månad för er. Min va rätt nice, mest pga att det va påsk vilket är en av mina favorithögtider! När det gäller skönhetsprodukter så har jag en rätt bra blandning av makeup, hud- och hårvård som jag sträckt mig efter extra mycket den här månaden. Bland annat från Björn Axén, Yarok och Zuii. 

 

Zuii Organic Eyebrow Definer (Taupe)

Jag tror att det va Zuii som va först med den här typen av brynprodukt i den ekologiska skönhetsvärlden. Och den här är verkligen grym! 

Enkel att jobba med, ser väldigt naturlig ut, mångsidig, pigmenterad och precis lagom hård. Håller hela dagen och är dessutom enkel att ta bort. 

 

Björn Axén Organic caring hair oil

 

Som jag skrev i mitt inlägg Fem enkla tips hur du får långt hår så använder jag hårolja i topparna varje dag. Dels pga att mina toppar är lite torra och behöver lite hjälp på traven men också för att olja kapslar in topparna så att de inte klyvs!

Den här oljan är halvfet och passar bäst till oss med något grövre hårstrån än skandinaviskt hår, men är nog lite för lätt för er med mycket grova hårstrån.

 

LUSH chocolate lip scrub

 

Läppskrubbarna från LUSH är mina favoritskrubbar. Använder dem i princip dagligen, och den här med chokladsmak ligger mig extra varmt om hjärtat pga choklad. Enough said. 

 

Yarok Feed your do

Den här produkten använder jag varje dag. Jag har ju väldigt långt hår, och den enda anledningen till att jag har det är så att jag ska kunna göra roliga frisyrer. Det hör inte till vanligheterna att folk ser mig med utsläppt hår, haha. Anyway - den här hårpastan är grymt duktig på att släta ut hårstrån när du vill ha en riktigt slickad look. 

T ex när du har uppsatt hår och vill slippa småfriss eller otämjt babyhår. 

 

 

 

Anne-Marie Börlind Energy Nature System pre-aging

Mitt första intryck av den här ögonkrämen var att den var alldeles för lätt, men ju mer jag använde den och såg resultaten desto mer gillar jag den. 

Applikatorn är härligt kall och enkel att använda. Krämen tar absolut bort påsar under ögonen och dämpar svullnad samt minskar blått. Formulan är mer som ett serum, och jag känner att jag behöver en annan ögonkräm också. 

Vilka var era favoriter den här månaden?

Berätta, så jag vet vad jag ska testa tills nästa månad!

 

 

REN Skincare Flash hydro boost

 

Den här fuktmasken fick jag av Jeanette. Tusen tack! 🙂

Påminner mycket om min favorit från samma märke: Flash inse 1 minute facial som jag skrivit om här

Skillnaden på dem är att Flash rinse ger huden lyster, och Flash hydro boost ger huden fukt. Utöver de fungerar de på i princip samma sätt bortsett från att Flash rinse tvättas bort och Hydro boost masseras in i huden.

Jag har använt den här varje dag i några månader nu och min hud känns både spänstigare, fuktmättad och något slätare. Masken appliceras efter toner och innan serum, är väldigt dryg (ett pump räcker till ansikte och hals), doftar gott för er som gillar sånt och förpackningen känns hygienisk!

Förra månadens favoriter
Fler favoriter
Följ Ekosmetika på Instagram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 + 3 =