Favoriter: Februari 2017

Nu är snart våren här, och jag är så pepp!
Inhandlat nya vita sneakers som jag spanat på i typ ett och ett halvt år, applicerat brun utan sol, klippt mig lite och nu är det bara att vänta. Såg en krokus igår så det är nog inte många dagar kvar nu på vintern!

Däremot måste jag säga att februari var en riktigt kul månad för mig. Absolut roligast var naturligtvis Daisy Beauty Awards, och att hänga med världens finaste Emmi Snicker förstås.
Träffade även min superhärliga kusin Sandra som bor långt ifrån mig, och det var jättemysigt.

Men bortsett från allt kul som hände så var det även några produkter som blänkte lite extra den här månaden. Här är dem!


RMS Beauty Lip2Cheek – Illusive

RMS Beauty gör fantastiska produkter och ligger mig extra varmt om hjärtat eftersom alla produkterna är grymt bra på att multitaska! Deras Lip2Cheek-produkter går precis som namnet skvallrar om lika bra att applicera på kinderna som läpparna. Jag har även testat dem som ögonskuggebas och det fungerar jättebra det med.

Detta är nyansen Illusive som jag har använt flitigt sedan jag köpte det. På fotot här nedanför har jag använt det dels på läpparna, som ögonskuggebas och på kinderna!

@ Daisy Beauty Awards med Emmi Snicker


Björn Axén organic moisturizing shampoo & conditioner

Jag har testat Björn Axéns nya ekologiska schampo och balsam ungefär en månad nu, och än så länge är jag väldigt imponerad. Planen är att jag ska testa det åtminstone några månader till, men jag kan säga såhär: Jag misstänker att detta kan bli mina nya favoriter!

För er som inte vet kan jag berätta att jag har haft en favoritduo (Rahua original schampo & balsam) i väldigt många år, och jag har inte hittat någon annan hårvård som kan konkurrera med dem. Tills nu. JÄTTESPÄNNANDE!!!! 🙀 🤗


WARPAINT

Warpaint är ett kolbaserat pulver som polerar bort gula missfärgningar på tänderna. Du använder det ungefär som en tandkräm på det viset att du borstar tänderna med det. Och det fungerar!

Jag har använt det i ca två månader nu och kommer fortsätta använda det ett tag till. Så nöjd!
Om ni är intresserade kan jag skriva ett mer djupgående blogginlägg om den här produkten.


4 responses to “Favoriter: Februari 2017”

  1. Cecilia skriver:

    Vore väldigt roligt att läsa lite mer djupgående om vad du tycker om ‘warpaint’. Har sneglat på den rätt länge nu och är intresserad av att höra både bu och bä!

  2. Emmi skriver:

    Åh Daisy Beauty Awards var så roligt!! 💃🏼❤✨

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − 7 =