Favoriter: Januari 2017

Hej vänner!

Den här månaden har jag varit lite febrig och sådär, så jag har inte orkat joxa så mycket med smink. Det har mest blivit hudvårdsprodukter och en ny favoritdoft!

Min ambition är att mina favoritinlägg enbart ska highlighta produkter jag sträckt mig efter extra mycket och älskat att använda. Kvalité framför kvantitet med andra ord.


Cicamed Discovery kit

Jag har sagt det förr och jag kommer nog alltid säga detta: Sample kits från ett specifikt märke du är intresserad av är alltid en bra idé. På så vis kan du testa många olika produkter i mindre format utan att gå i personlig konkurs.

Och jag veeet att jag har tjatat om hur mkt jag älskar Cicamed’s Serum C, så den här gången ska jag inte göra det. Bara kort nämna att serumet finns med i det här kitet!

Det består även av deras antioxidant cleanser, 24h cream och min nya favorit: Collagen boost mask.

Detta är bara ett litet prov, och jag är rätt sen på bollen när det gäller den här masken, men jag ska absolut köpa den i fullsize innan jag lämnar något betyg. Men jag kan säga såhär: Det verkar väldigt lovande!

Var: Skincity.se 
Pris: ca 200 kr 


Acorelle Vanilla blossom roller ball edP

Jag älskar vanilj. Det är en av mina favoritdofter tätt följt av viol och liljekonvalj.

Acorelle’s Vanilla blossom är en mjuk och nästan rogivande doft. Det är en ganska frisk och (dovt) blommig doftblandning med en kryddig, varm bas. Inte straight up vanilj utan krusiduller som exempelvis Vanillary edP från LUSH. Lite mer sofistikerad. Fint skare va!

Jag älskar rollerball-format, och doften är verkligen fantastisk. Min nästa doft från Acorelle lär nog bli Divine Orchid i samma format.

Var: Softskin.se
Pris: ca 150 kr

Vilka var era favoriter under januari?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 + tre =