Favoriter: November

RMS Beauty makeup remover wipes

unnamed-13

Lyxrengöring!

Jag tror att det är kombinationen av kokosolja och själva tvättlappen som gör att den här makeupremovern är så effektiv!
Alla ni som tagit bort makeup med olja någon gång vet hur bra det är, och att det blir ännu bättre om du sveper en bomullspad över ansiktet för att fånga upp allt smink.

Jag kommer absolut köpa fler och ha när jag är på resande fot. Det är helt klart enklare att ta med en sånhär än en glasflaska med olja!

Du hittar den hos bland annat Eleven.


ICA’s/Apoteket Hjärtat’s ekologiskt certifierade handkräm och duschtvål

unnamed-3

Oparfymerad handkräm
Detta är min favorit av alla de produkterna jag testat från ICA’s/Apoteket Hjärtats ekologiska kollektion. Den doftar i princip ingenting, absorberas relativt snabbt, håller tassarna mjuka länge och känns väldigt rik.

unnamed-1

Ängens Harmoni duschtvål
Budget, lättillgänglig, mild och väldoftande. Den fungerar dessutom alldeles utmärkt att göra bubbelbad med, utan SLS. Jag gillar den skarpt och kommer absolut köpa den fler gånger! När den här är slut skulle jag nog vilja testa doftserien Fjällets Harmoni. 


Lotus organic lipstick – Rosebud

unnamed-5

Jag visste att det skulle bli såhär. Seriöst, jag har knappt använt något annat läppstift än detta sen jag fick hem det.

unnamed-1-1

Fler swatches här.

Du hittar det hos Softskin.se


XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − 9 =