Favoriter: Maj 2017

Hi friends!

Hoppas ni har haft en bra månad. Det har varit lite sämre än vanligt med blogginlägg från min sida den här månaden, och jag skyller på vädret. Det har ju varit så himla fint! 

Jag har bland annat varit i min familjs stuga, haft ett jättebra samarbete med Zuii Organic Sweden (här kan du se mer!) och planerat inför annat kul som händer i sommar. 

LUSH Scrubee body butter scrub

Den här lelle sötnosen har förgyllt min vardag men min favoritdoft från LUSH: Honung. 
Min gamla favoritbadbomb Honey Bee doftar likadant, och även tvålen Honey I washed the kids, shampookakan Honey I washed my hair samt duschkrämen It's raining men doftar likadant. 

Detta är en body scrub och body butter i ett. Jag har använt den innan duschen på torr hy. Skrubbkornen består av kokosflingor och malda mandlar som exfolierar effektivt. Kakaosmöret, kokosoljan och sheasmöret mjukgör. 

Den är tyvärr limited edition, så är du sugen får du skynda dig. 

Inika organic Pure Primer 

Hyaluronsyra är bland det bästa jag vet, och smink är också bland det bästa jag vet. Så den här primern är naturligtvis bland det bästa jag vet också for obvious reasons. 

Den mjukgör, lugnar och jämnar ut hudens textur samt håller hudens sebumproduktion stabil under dagen. Jag har testat den med en hel del olika typer av foundations och concealers men har inte hittat nån kombination ännu som gör att den här primern inte är fantastisk. 

RMS Beauty Signature sets (Pop & Mod collection)

Såklart. Här har jag skrivit mer om dem. 

Pop collection

 

Mod collection 

Förra månadens favoriter
Fler favoriter
Följ Ekosmetika på Instagram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 − åtta =