Finally en bra ekologisk flytande eyeliner!

För ett tag sen skrev jag att jag beställt hem en del av Tromborg’s produkter från Kicks, och jag har en del att prova framöver som jag inte känner mig helt redo att prata om än. Det kommer! Men nu ska vi snacka flytande eyeliners. En ganska ovanlig företeelse på min blogg eftersom ekologiska flytande eyeliners som är bra är typ lika ovanliga som enhörningar.

unnamed-7

Ni som följt mig länge har kanske märkt att jag sällan skriver om flytande eyeliners, och det beror på att jag inte hittat någon som jag känt mig bekväm med att rekommendera. Tills nu.

Tromborg perfect liquid eyeliner pen är perfekt!
Pigmenterad, grym hållbarhet (ej vattenfast), enkel att jobba med och dessutom nybörjarvänlig!

unnamed-8

Konformad pensel i samma material som tuschpennor. Lika mättad från basen till spetsen. ”Lagom” mjuk, dvs att den inte är helt stenhård men inte heller direkt böjlig.

Jag brukar med jämna mellanrum kritisera ekologiska flytande eyeliners, och det jag oftast fokuserar på är just penseln som nästan alltid är lika böjlig som en nagellackspensel eller lika hård som en kajalpenna. Detta är den första jag hittat som är optimal enligt mig.

 

Blöder inte alls, till skillnad från alla andra ekologiska jag testat

 

Kika in här på söndag om du vill se en look med eyelinern in action, närbilder och annat mums!


XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × två =