Haul: Tata Harper

unnamed-1

Hej!
Igår kom min order med varor från Tata Harper, och jag har sett fram emot detta så mycket!

Jag har tidigare skrivit om att när jag bekantar mig med ett för mig nytt märke så brukar jag oftast köpa något slags kit. Det gör att du kan testa många olika produkter utan att gå i personlig konkurs fullständigt.

Daily Essentials kit var det som fanns, så det fick bli det! (+ en highlighter, för jag kan väl inte strunta i att köpa minst en sminkprodukt – jag är ju bara människa!)

Daily Essentials Antiaging Skincare Discovery kit

Kitet består av den lystergivande ansiktsmasken Resurfacing mask som är en av deras mest älskade produkter, och superhypad bland ekologiska skönhetsbloggare världen över. Så jag är minst sagt nyfiken!

Regenerating cleanser är också en populär produkt. Den rengör och exfolierar huden men ska vara väldigt mild och snäll. Precis i min smak!

Sen har vi Hydration flora essence, som är den produkten jag är mest nyfiken på och anledningen till att jag beställde varor från Tata Harper! Jag läste allt fint bloggaren Emmi Snicker skrivit om ansiktsvattnet, så det ska bli så kul att äntligen få testa den här!

Rejuvenating serum är ett anti age-serum. Reparative moisturizer likaså, och även age defying eye treatment. (Provet på ögonkrämen är lite för litet för att kunna bilda sig en uppfattning om, så jag kommer inte skriva om det här på bloggen.)

Sist men inte minst ett litet prov av multivitamin-oljan Replenishing nutrient complex.
Jag älskar oljor, så det ska bli spännande att prova den här.

Very illuminating

En very illuminating krämhighlighter. Tata Harper är very finurliga med namnen på deras krämprodukter. Very impressive. Much wow. 😉

unnamed-2

Min första tanke innan jag beställde denna var att den nog kommer påminna om Living Luminizer från RMS Beauty. Jag ska swatcha dem bredvid varandra och skriva ett inlägg där jag jämför dem!

Har ni testat något från Tata Harper? Berätta bland kommentarerna. 🙂


XOXO

4 responses to “Haul: Tata Harper”

 1. Mona skriver:

  Åååh jag har den hemma men jag vågar inte öppna den!! Haha jag vet inte varför men varje gång jag ska öppna den så känner jag ”neeej, jag ska suga lite till på karamellen”… Spännande att se vad du tycker om den!

  • Sofie skriver:

   Menar du highlightern? För om du menar den så kommer du älska den. Mitt första intryck av den är att den är ungefär samma kvalité som RMS Beauty, kanske något bättre. Och jämfört med Living Luminizer är den mer ”finkornig” eller vad man ska säga

   • Mona skriver:

    Daily Essential Kit =) Köpte det före sommaren när jag besökte Los Angeles men jag vågar inte öppna den! Vart dock nyfiken på highlightern nu när jag läste om den på din blogg. Får nog bli ett sånt nästa gång jag besöker USA.

    • Sofie skriver:

     Aha, okej! Jag beundrar din styrka att vänta med att öppna kitet, Mona. Jag tyckte jag va duktig som kunde sansa mig 24 timmar. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra + femton =