Haul: UNE

IMG_1852

Hej!

Tänkte visa er lite nytt jag köpt från det ekologiska märket UNE. Det är ett av mina favoritmärken dels pga att de har en bred och genomtänkt produktbas och kvalitén är genomgående bra! Snygga förpackningar, ekologiska ingredienser, finns att köpa överallt och dessutom grymt bra priser.

IMG_1969

UNE Fast & Dry Top coat

Påfyllning av UNE’s fast & dry top coat som är ett vansinnigt bra snabbtorkande topplack. Detta är det enda ekologiska snabbtorkande topplacket jag testat som fungerar.

IMG_1965

UNE skin mat aqua foundation

Skin mat aqua foundation lanserades förra året och jag vill prova denna eftersom jag är förtjust i Youth serum foundation som jag recenserat här. Har ni provat denna? Berätta vad ni tyckte!

IMG_1971

UNE Green Pride Volume mascara Ultra Black

Vad vore en UNE-haul utan en mascara. 😉

UNE’s mascaror är fantastiska. De lanserade nyligen en ny, och jag trodde att det var den jag köpte men jag antar att jag var lite för ivrig. Green Pride volume ultra black har funnits ett tag, men jag har inte testat denna heller så mitt felköp blev ändå en hit. 🙂


6 responses to “Haul: UNE”

 1. Mona Lindström skriver:

  Så intressant att läsa om UNE lacket. Ska genast köpa och testa. Tycker det är svårt att finna bra ekologiska alternativ. Tack för en bra blogg. Intressanta och trovärdiga inlägg.
  Hälsningar Mona

  • Sofie skriver:

   Jag förstår dig precis. Det är svårt att hitta ekologiska produkter som fungerar lika bra som icke-ekologiska. Jag har använt Seche Vite som snabbtorkande topplack tills jag hittade detta. Det är inte lika bra, men det är absolut en stark konkurrent. 🙂

   Tack så mycket för komplimangen!

 2. Anna skriver:

  ooh, den där foundationen verkar lovande! också sugen på att testa ❤️

 3. Therese skriver:

  Hm, nu när jag tänker på det har jag nog bara testat ett par av deras mascaran och de har aldrig gjort mig besviken. Grymt bra faktiskt.

  Och tack för tipset om topplacket. Det ska jag testa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × ett =