Haul: Zuii Organic

IMG_1313

Hej!

Hoppas ni har en fin helg. Min började bra med leverans av makeup jag beställt från Ecobeautyshop. Trots att jag bloggat om skönhet i flera år har jag inte använt nåt från Zuii, så det var minst sagt på tiden att jag beställde ett urval.

Jag har inte hunnit leka särskilt mycket med produkterna ännu så detta kommer inte bli en recension utan mer ett första intryck. Vill ni se recension av någon/några av produkterna så skriv en kommentar så att jag vet!

Ok, lets do dis!!

Zuii Organic flora blush (peach)

Jag har hört överallt och från alla att Zuii’s rouge är fantastiska. De hade ett stort utbud av nyanser med både pressade blush och mineralrouge.

Nyansen Peach som jag köpte passar nog de allra flesta, speciellt nu på sommaren. Ett superpigmenterat rouge med satin finnish som ger huden en hälsosam lyster. Enkelt att blenda för en mjukare look men även enkelt att bygga upp och göra mer intensivt. Får se vad jag tycker om hållbarheten!

Zuii satin lip colour (Willow)

Zuii satin lip colour (Willow)

Bra ekologiska flytande läppstift finns det verkligen inte gott om. Åtminstone inte om du jämför hållbarheten med konventionella märken.

Zuii satin lip color är nog den bästa ekologiska formulan på marknaden, tätt följt av 100% Pure lip caramel.

Detta är nyansen Willow. Jag älskar den här typen av nyanser och jag kan inte låta bli att köpa dem hela tiden, så Willow kanske inte är den mest unika nyansen i min läppstiftssamling men jag älskar det redan så mycket! Typ nertonad roströd med lite brunaktig underton. ÅH!

Dessa torkar inte matt utan känns som ett krämigt läppstift eller ett heltäckande läppglans. Hållbarheten är A+. Doften är D-.

Zuii Flora foundation primer & Zuii Flora liquid foundation (Olive light)

Zuii Flora foundation primer & Zuii Flora liquid foundation (Olive light)

Jag har inte hunnit testa dessa ännu, men jag har swatchat dem. Liquid foundation i nyansen Olive light (beskrivs som en mycket ljus nyans med varma undertoner) är en riktigt bra färgmatch för mig.

Zuii satin lip color (Perfume)

Zuii satin lip color (Perfume)

Sist men inte minst har vi Zuii satin lip color i nyansen Perfume. Den här var betydligt mer orange än vad jag trodde att det skulle vara och appliceras väldigt stripigt på läpparna. Inte ett fan.

Däremot testade jag att applicera det som krämrouge med en beauty blender och det  visade sig vara en bra kompanjon till mitt nya rouge Peach från Zuii. 🙂

Skriv en kommentar om det är något särskilt ni vill se mer av!
Trevlig helg!

IMG_1343

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 4 =