Let’s talk about: Lily Lolo

IMG_2192

Jag klickade hem tre produkter från Lily Lolo för ett tag sedan.
Lily Lolo är ett brittiskt märke som vad jag vet bara säljs online. De har det mesta i sitt sortiment och jag har testat en hel del från dem förr innan de ändrade förpackningarna.
Jag är osäker på om de även ändrade formulan på produkterna, men jag tror inte det. Däremot lanserade de pressade puderprodukter som jag inte provat ännu. YAY!

IMG_2586

Intense crush lipstick

Intense crush  är en korallrosa nyans med varma undertoner.

Doftfritt, krämfinish, godkänd hållbarhet på läpparna och mycket bra hållbarhet på kinderna.

IMG_2588

Burst your bubble pressed blush

Burst your bubble är ett matt rosa blush med neutrala undertoner. Det är så fint!
Det är inte det mest pigmenterade rouget jag äger, men det är nödvändigtvis inte dåligt. När det kommer till läppstift, ögonskuggor och eyeliners så vill jag att det ska vara så pigmenterat som möjligt. Mindre pigmenterade rouge, bronzers och highlighters brukar jag föredra.

Enkelt att applicera och blenda in i huden, hållbarheten är bra, men det luktar så illa… Det luktar kritor. Jag tror inte att jag fixar det faktiskt, tyvärr.

IMG_2587

Miami beach pressed bronzer

Bronzen Miami Beach är anpassad för mycket ljus-ljus hy. Den har väldigt varma undertoner, på gränsen till orange.

Kan du leva med det så är det annars en riktigt bra bronzer. Den är helt matt, enkel att jobba med, doftar ingenting och hållbarheten är kanon.

Jag gillar verkligen läppstiftsformulan och kommer absolut spana in fler nyanser. Jag har sett att de har en hel del vampy nyanser som jag kommer undersöka!

Rouget kommer jag inte använda pga att det luktar kritor. Detta är det enda pressade rouget jag testat från Lily Lolo så jag kan förstås inte svara på om alla nyanserna luktar likadant, men jag kommer inte köpa fler.

Bronzen är bra men för orange för min smak. Jakten går vidare!


IMG_1343

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 − 12 =