Let’s talk about Little Ondine!

Hej på er!

Hoppas ni inte är trötta på att läsa om nagellack, för här kommer ett till inlägg. Den här gången tänkte jag att vi skulle fokusera lite mer på Little Ondine. Jag beställde tre lack samtidigt.

Little Ondine peel off base coat

Little Ondine peel off base coat

Jag älskar Little Ondine’s baslack.  Nej, nej, nej. Jag älskaDE Little Online’s baslack, och jag står fast vid att det är ett bra baslack för swatchers. Igår var första gången jag lät mitt nagellack vara ifred längre än 24 timmar, vilket är ovanligt för mig. Jag har aldrig varit med om ett baslack som torkat ut naglarna såhär mycket.

Betyg: 2/5

Sweet liquor & Radiance

Sweet Liquor beskrivs som en ljus beigebrun nyans och ska vara heltäckande med två lager. I verkligheten krävdes det fyra på mina naglar som är väldigt små. Det börjar inte bra, Sweet Liquor.

Lacket appliceras överraskande jämnt trots att det är så skirt, men det torkar väldigt ojämnt. Det börjar se rätt illa ut nu, Sweet Liquor.

Formulan är klumpig och separerar snabbt. Att nagellack separerar när du inte använt det på ett tag är en sak, men detta separerar om det står orört några timmar. Att skaka ett lack till liv är ingen big deal, men när det gäller Sweet Liquor får du skaka för glatta livet.

Det här är inte alls bra, Sweet Liquor.
Jag vet inte om jag har råkat få en defekt flaska, men oavsett tycker jag inte att det borde finnas defekta flaskor eller ”måndagsexemplar”. Detta lacket är bara så himla omständigt och high maintenance.

Betyg: 2/5

IMG_1952

Vidare har vi det holografiska topplacket Radiance. Ett så kallat scatterad holografiskt topplack.

Vid första anblick ser allt prima ut. Det är definitivt holografiskt och reflekterar massor av regnbågar. Men bland de holografiska partiklarna ser jag en alarmerande mängd silverpartiklar som ofta används som utfyllnad i hololack av sämre kvalité. Ju mer jag tittar på det så ser jag fler och fler silverpartiklar.

Annars är formulan bra och appliceringen är on point.

Betyg: 3,5/5


IMG_1343

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton + 10 =