Let’s talk about: M Picaut

Hej vänner!

I dagens inlägg ska vi fokusera på M Picaut: Ett svenskt ekologiskt märke kända för sina resultatinriktade (men samtidigt milda) kropps- & ansiktsprodukter. 

Är ni obekanta med den här inläggsserien kan du klicka här för att komma till mitt förra Let's talk-inlägg där jag highlightade Mádara och förklarar vad hela Let's talk-serien handlar om. 

 

Skin detox moisturizer

Vinnare i Best in Beauty 2016

En balanserande kräm som kan användas både dag- & nattid. Passar utmärkt för oss som kämpar med oljig och stressad T-zon med större porer. Krämen innehåller massor av vitaminer, oljor och är berikad med massor av härliga skyddande ingredienser vilket naturligtvis innebär att den passar grymt bra även vintertid! 

Betyg: 5/5

 

Hydra Miracle Serum

Ett kraftfullt hyaluronserum

Jag älskar mitt hyaluronserum från Anne-Marie Börlind, men detta hyaluronsserumet slår det med hästlängder! 

Det här är en riktig fuktbomb som känns rik, potent och ger fantastiska resultat. 

Hyaluronsyra är bra för oss med oljig, obalanserad, kombinerad och/eller stressad hud eftersom det är fettfritt men extremt fuktboostande. 

Betyg: 5/5

Goodness glow dry oil

Den perfekta kroppsoljan

M Picaut lanserade ju kroppsvårdsprodukter för inte så längesen, och de har redan bara några månader senare etablerat sig som must have's bland skönhetsbloggare i Sverige. 

Min favorit av kroppsvårdsnyheterna var utan tvekan oljan. Jag älskar som ni säkert vet multitaskande produkter, och detta är verkligen en sådan!

Den gör sig naturligtvis bäst att smörja in kroppen med i kombination med en body lotion/body butter/vad du än föredrar. Jag använder den även i badet, håret, naglarna och nagelbanden. 
Dryg som attan är den också - och trots den bitiga prislappen är det en olja du kan ha lääääääänge. 

HÄR har jag skrivit om alla kroppsvårdsprodukterna. 

Betyg: 5/5


Ni som läste min ride or die skincare tag minns kanske att en av produkterna jag listade där är Nourishing cleanser som är mild, mjukgörande, rengör bra men inte sådär kliniskt rent. Perfekt!

Är du nyfiken på att testa produkterna men inte vill lägga ut tusentals kronor på produkter du aldrig testat rekommenderar jag M Picaut's value kits. Här har jag skrivit om Precious mini kit som innehåller några av produkterna jag skrivit om här. 


 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 4 =