Let’s talk about: REN Skincare

Hej vänner!

I dagens inlägg ska vi fokusera på REN Skincare: Ett internationellt märke känt för sina resultatinriktade och potenta produkter. Det allra mesta jag testat från märket har varit fantastiskt, och om du gillar starka grejer kommer du tycka om dem också. Generellt skulle jag inte vilja påstå att REN är ett märke som ni med känslig hy kan använda utöver deras serier specifikt framtagna för känslig hy. 

Är ni obekanta med den här inläggsserien kan du klicka här för att komma till mitt förra Let's talk-inlägg där jag highlightade Mádara och förklarar vad hela Let's talk-serien handlar om. 

 

Flash hydro boost

Påminner mycket om min favorit från samma märke: Flash inse 1 minute facial.

Skillnaden på dem är att Flash rinse ger huden lyster, och Flash hydro boost ger huden fukt. Utöver de fungerar de på i princip samma sätt bortsett från att Flash rinse tvättas bort och Hydro boost masseras in i huden.

Jag har använt den här varje dag i några månader nu och min hud känns både spänstigare, fuktmättad och något slätare. Masken appliceras efter toner och innan serum, är väldigt dryg (ett pump räcker till ansikte och hals), doftar gott för er som gillar sånt och förpackningen känns hygienisk!

Betyg: 5/5

 

 

Flash rinse

Detta är min favoritprodukt från märket. Jag älskar den och kommer aldrig sluta köpa den. Vill du läsa mer om den så kan du kolla mitt ride or die-hudvårdsinlägg. 

Betyg: 5/5

 

Clarimatte detox mask

En fantastisk djuprengörande mask. HÄR har jag skrivit mer om den. 

Betyg: 5/5

Fler produkter jag älskar

Klicka på bilderna för att komma till andra inlägg

Jag har ännu inte testat något från REN som jag skulle säga är dåligt, men jag har däremot testat en produkt som bara va "Meh!" 

Keep young & beautiful instant firming beauty shot är ett ansiktsserum med väldigt många claims, men jag upplevde bara att den återfuktare huden. 


Vilket märke tycker du att vi ska snacka om nästa gång? Lämna dina förslag bland kommentarerna. 🙂


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 − 1 =