Let’s talk about: Tromborg

Dansk ekolyx - yum!

Tromborg har funnits länge, och de återlanserades här i sverige förra året. När jag började blogga fanns de här också, och på den tiden var sortimentet rätt snävt. Sen försvann de från den svenska marknaden men kom tillbaka 2016. I detta inlägget ska vi kika närmare på märket och prata om the good, the bad and the ugly. 

Vitaminboost!

Ansiktsmasker är en av de där skönhetsprodukterna som jag inte kan motstå. Om ett märke jag gillar lanserar en ny mask så vill jag ha den (oavsett om den är anpassad för min hudtyp eller inte, haha!)

En schysst vitaminboostande mask är något jag tycker att alla borde ha i sin hudvårdsarsenal - och speciellt om du har torr, glåmig, mogen eller kombinerad hy!

Masken trollar bort grådassig hy under vintern, piggar upp efter en sen utekväll, tar bort trötthetstecken hos småbarnsföräldrar och betalar alla dina CSN-lån. 

Kort och gott: Den är fantastisk.

Kajaler

 

Jag har inte testat Tromborg's "luxe"-kajaler, men de vanliga är kanon. Krämiga, pigmenterade, bra hållbarhet, okej prissättning, bonuspoäng för att de har en riktigt grym nude eyeliner och ett stilrent utseende. 

Nyansutbudet är rätt basic, men å andra sidan är inte Tromborg ett lekfullt märke utan satsar mer på klassiska produkter i nyanser som aldrig blir omoderna. 

Jumbopennor

Ni som hängt med mig sen jag började blogga kanske minns att jag pratat om Active eye power-pennorna förr. De var de första produkterna jag testade från Tromborg, och är fortfarande mina favoriter. 

De nyanserna jag använder mest är Light Brown, som är en perfekt kombo av krämskugga och krämbronzer. Mauve är en skimrig krämskugga i en rosa/lila nyans som passar alla hudtoner. 

Jag vet att vissa av er tycker att krämskuggorna från RMS inte håller måttet, och rekommenderar att ni testar dessa.

 

Andra bra produkter

Nagellacken är också en hit. Den nyansen jag gillar bäst är eos som är på fotot här. Jag passar sällan i ljusrosa, men den här nyansen klär min hudton och underton bra.

Hudvården är helt klart bäst. Lip cure är en favorit, och lermasken är lika grym som vitaminmasken. Jag är även förtjust i deras oljebaserade ansiktsrengöringar, universalsalvor & serum.

Från hit till miss

 

När jag först testade denna flytande eyelinern så blev jag kär omedelbart. Jag trodde att jag äntligen hade hittat den perfekta eyelinern, och jag var så taggad! Jag har letat med ljus och lykta efter en schysst flytande eyeliner sedan jag började blogga men inte hittat en - så jag blev nog lite för taggad. 

Den var verkligen perfekt - tills jag lät den vara lite mer än en vecka. När jag skulle använda den igen hade den torkat ut fullständigt. På en vecka. Det måste va ett rekord. 

Noll av fem stjärnor

 

Det är första gången jag ger en produkt NOLL av fem i betyg. Den här är så uppseendeväckande dålig att jag faktiskt inte vet vad jag ska skriva. Och att skriva är hela min värld. 

Ögonbrynsfixering (?)

Hmm.. Jag har läst en del blogginlägg om den här ögonbrynsgelen, och det verkar vara rätt stor skillnad kvalitetsmässigt på de färgade varianterna och den genomskinliga som jag har. De färgade varianterna har jag inte testat, och med andras omdömen som underlag verkar de vara betydligt bättre. Jag har den genomskinliga, och den gör verkligen ingenting för mina bryn.


Om du är nyfiken på Tromborg föreslår jag att du spanar in hudvården, som helt klart är deras flaggskepp! 

Makeupsortimentet fungerade förr, när de bara hade ett fåtal produkter som de jobbat fram ordentligt, och inte lanserade nya produkter som "alla andra märken har".
Jag har förstås inte testat allt, men en röd tråd verkar vara att produkterna antingen är grymt bra eller svindåliga. Hudvården håller en mer jämn (och hög) kvalité, så den är helt klart ett säkrare kort. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sju + tio =