Love is in the bath!

Hej vänner!

Från och med i fredags har LUSH’s Alla hjärtans dag-sortiment funnits i butik, och jag fick ett urval skickat till mig som jag vill visa er.

Detta är limited edition-produkter som bara finns att köpa under en kort period, och produkterna brukar försvinna ganska snabbt – så ser ni något ni blir intresserade av så gäller det att passa på innan de försvinner!
unnamed-12

Cupid, förmodligen den gulligaste badbomben LUSH lanserat. Enkel, mjukgörande och väldoftande.

unnamed-11

Unicorn horn är en bubbelbit, dvs badskum i fast form. Den doftar gott av neroliolja och lavendel – två ingredienser som båda är väldigt lugnande och avslappnande.

Pro tip! Bryt av en bit och lägg i en oanvänd tät nylonstrumpa. Knyt fast nylonstrumpan precis vid kranen och vrid på vattnet. Det blir säkert dubbelt så mkt skum om du gör detta! 

unnamed-8

Jag trodde att Lovestruck var en badbomb först, så jag släppte ner den i badet och blev jättebesviken när ingenting hände. Men det är ju inte så konstigt, för det är en bubbelbit (precis som Unicorn horn)!

Bubbelbitar använder du i samband med att du spolar upp badet till skillnad från badbomber som du släpper ner i vattnet när badkaret är fullt.

Ingen fara, bubbelbiten klarade sig och ligger på torkning just nu. 🙂

unnamed-10

Jags ÄLSKAR badoljor från Lush. Här kan du läsa om vilka mina tre favoriter från deras permanenta sortiment är.

Two hearts beating as one är ett tvådelat korall- och magentafärgat hjärta som du kan använda tillsammans eller dela. Den doftar blommigt av jasmin, ros och ylang ylang.

unnamed-7

Over and over är badbomben jag är mest exalterad över. Den doftar friskt och fräscht, vattnet färgas orangerosa och den är väldigt underhållande att titta på när den löses upp!

unnamed-13

unnamed-14

”Kiss me quick, I’m about to burst, patience ain’t my thing…”

Jag tror inte att LUSH egentligen menade att göra en Robyn-referens men hennes låt Blow my mind va det första jag tänkte på när jag såg den här produkten.

Det andra jag tänkte va ”Vad ÄR det här för något??”

Det är ett tvättkort. Kroppsrengöring i fast form som dessutom kan multitaska som schampoo också. Spännande!

Sist, men absolut inte minst, utan snarare störst: Kitet Love & Kisses

Det innehåller en massagekaka, en shower cream, en tvål och en läppskrubb.

unnamed-1

LUSH’s massagekakor (eller body butter bars som de också kallas) är fantastiska.

De smälter när de kommer i kontakt med kroppen, ungefär som kokosolja. Fungerar bra till det mesta. Som kroppsolja, i badet, på resan etc.

Love spell har en söt doft, så gillar du sockervadd kan den nog va nåt för dig.

unnamed-2

Love you, Love you lots är en rosdoftande tvål. Jag har inte testat så många tvålar från LUSH ännu så det ska bli kul att prova.

unnamed-5

Prince charming är en pastellrosa duschkräm som doftar lika sött som den ser ut att göra. Den innehåller bland annat marshmallowrot, vanilj och grapefruktolja. Fungerar jättebra att göra badskum med!

unnamed-4

Jag älskar LUSH’s läppskrubbar, och min favorit ur det permanenta sortimentet är Bubblegum. The kiss är lika bra, och påminner mycket om Bubblegum.

unnamed-6

Finns i butik nu och i deras webbshop!


unnamed-9

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × tre =