NYHET! M Picaut’s kroppsprodukter

unnamed-2

I slutet av 2016 lanserade M Picaut kroppsvårdsprodukter – och det är förstås väldigt spännande!
I detta inlägget ska vi ta en närmare titt på produkterna i detalj.

Gemensamt för alla produkterna är doften som påminner mycket om Vicks citrontabletter. Fräsch, mild och ganska universal som inte klaschar med parfymer etc.

Alla produkterna är dryga, rika och innehåller mängder av oljor, mjukgörande och vårdande ingredienser som exempelvis Aloe vera.

unnamed-5

Goodness Glow dry oil är min favorit av alla produkterna. Det är en dryg torrolja som är duktig på att multitaska, precis i min smak!

Jag använder den dels över hela kroppen i kombination med krämer, i hårtopparna, som badolja, på händerna, nagelbanden och naglarna.

Som kroppsolja fungerar den bäst tillsammans med krämer, och jag har främst använt den tillsammans med Créme de la créme body lotion från samma märke men även i kombination med mer budgetvänliga krämer som exempelvis ICA’s/Apoteket Hjärtats ekologiska body lotion – och jag har inte märkt någon skillnad på hur oljan presterat oavsett vilken prisklass krämen jag använt samtidigt ligger i.

TIPS! Ska du bara testa en produkt av dessa så rekommenderar jag oljan. 

unnamed-1

Créme de la créme body lotion kommer i en smart pumpförpackning som med fördel återförsluts efter användning, annars bildas det en torr liten körv i flaskhalsen.

Det är en väääääldigt rik body lotion som verkligen skyddar huden och återfuktar på djupet. Krämen tar god tid på sig att absorberas av huden om den används solo, men i kombination med oljan går det betydligt snabbare.

Jag tycker att den står sig bra på egen hand men blir absolut bäst ihop med oljan.

unnamed-2

Happy sparkling body wash är en mild och dryg kroppsrengöring med samma fräscha doftsättning som de andra. Den rengör bra utan att torka ut, fungerar helt okej att göra bubbelbad med och passar även er med väldigt känslig hy.

Jag hade önskat att den kom i pumpförpackning dock. Formulan är dryg och lite räcker långt men den är också något rinnig. Du får vara snabb när du öppnar knäpplocket så att produkten inte rinner ut.


Jag är imponerad av den här lanseringen och håller tummarna för att M Picaut fortsätter utöka sitt nya kroppsvårdssortiment. Dagen de lanserar en kroppsskrubb kommer jag campa utanför närmaste återförsäljares butik, just saying. 😉

Har ni testat någon av produkterna? Berätta gärna vad ni tyckte bland kommentarerna. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sju − 1 =