Månadens bästa: maj

IMG_1781

 

Hej!

Jisses så fort tiden har gått. Nu är snart maj slut, och det känns som att våren kom för fem minuter sen. Nu helt plötsligt är det sommar. Aja, jag ska inte klaga. Älskar sommaren!

Tänkte att jag skulle börja med månadsfavoriter igen. Vad tror ni om det? Berätta gärna för mig vad ni skulle vilja läsa om här på bloggen. Det har kommit många nya läsare den senaste tiden och det är jag superglad för! Berätta! 🙂

 

REN skincare’s 1 minute facial, en C-vitaminberikad ansiktsmask, aktiveras när den kommer i kontakt med vatten, och jag har använt den i kombination med detta ekologiska rosvatten från Loelle. Magisk kombo! Jag försöker undvika vatten i ansiktet så gott det går pga att min hud på sistone blivit ganska torr och vatten är ju uttorkande. Rosvatten är betydligt mildare och skonsammare för huden, och det fungerar för alla hudtyper.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Soley healing balm är en isländsk hudvårdssalva som kan appliceras överallt. Den innehåller ekologiska örter med läkande egenskaper. Jag har främst använt den på läpparna och på blemmor. Den läker huden på ett kick, så har du problem med finnar, insektsbett eller munsår etc. så kan det här vara en produkt för dig!

RMS beauty living luminizer nämnde jag kort i förra inlägget. Detta är en krämhighlighter som ger ett naturligt resultat. Det bästa sättet att beskriva den på är nog att det ser ut som att lystern kommer inifrån. Många highlighters kan ju vara väldigt framträdande och du kan se att det är smink som ligger ovanpå huden. Alla produkter jag testat från RMS har den där ”inre glöd”-looken. Fantastisk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with p5 preset

Sist men inte minst: All you need is (mini) me från svenska True Organics. Kan appliceras överallt och är bara helt underbar. Har ni inte testat den ännu så missar du verkligen en bra produkt. Bor i min och många av mina bloggkollegors väskor året runt. (Förpackningen är dessutom klimatsmart!)

IMG_1343

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nio + arton =