Månadens favoriter: Augusti

IMG_3013

Hej!
Den här sommaren har gått så snabbt. Tycker inte ni det också? Hade önskat att värmen stannade kvar ett tag till, men allt höstsmink får gärna komma! 🙂

Den här månaden har jag lekt mycket med min nya Duochrome-ögonskuggepalett från Neve Cosmetics. Faktiskt så är det den enda ögonskuggepaletten jag använt sedan jag köpte den. En nyans har använts mest av alla. Fortsätt läsa om du vill veta vilken. 😉

IMG_2470

Zuii Organics pressed blush Peach

Precis som jag misstänkte har rouget Peach från Zuii Organics använts flitigt nu under sommaren. Peach är en neutral nyans som passar de flesta. Det är inte helt matt utan har mer en satin finish som ger huden ett hälsosamt glow. Fantastiskt!

IMG_2528

Neve Cosmetics eyeshadow (Duochrome palette) Mela Stregata

Jag gjorde en Neve Cosmetics haul i början av augusti och swatchade Duochrome-paletten. Detta är Mela Stregata, en mörkrosa med lila skiftningar och grönblått skimmer. Detta är den vackraste ögonskuggan jag nånsin sett. Jag älskar den! Håll utkik efter en recension med maaaaassor av swatches inom kort.

 

IMG_2169

100% Pure Ginseng collagen boost sheet mask

Bortsett från att denna masken ser jätterolig ut så är den väldigt bra. 100% Pure menar att det är en engångsmask, men förvarar du den i kylen så kan du använda den fler gånger.

Hydrogel-masken är gjord av 95% aloe vera juice och 5% cellulosa. Den är berikad med ginseng som ökar kollagenproduktionen och gör huden smidigare och fastare, C-vitamin som ger huden lyster och honung som lugnar huden. Du kan använda den hur ofta du vill & hur länge du vill tills den är så tunn att den börjar falla sönder.

Jag kunde använda min mask 3 gånger innan den gick sönder. Förmodligen blir resultatet som bäst när den används regelbundet så detta är ju mer ett första intryck än en recension.
Mitt intryck är att huden blev väldigt återfuktad, fullproppad med lyster, kändes fastare och babymjuk.


XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 + 9 =