Månadens favoriter: Juli

Hej vänner!

Den här månaden har jag faktiskt inte haft särskilt många favoriter som jag sträckt mig efter extra mycket. Jag känner heller inte att jag vill välja favoriter bara för sakens skull utan jag strävar efter att de här favorit-sammanfattningarna ska vara så autentiska som möjligt.

IMG_2088

AROMI liquid lipsticks

Jag älskar matta flytande läppstift. Dessa från Aromi är både cruelty free och vegan, finns en hel uppsjö av trendiga nyanser och olika finishes. Jag kommer skriva en recension med läppswatches om ett tag!

IMG_2286

Desert taupe, Berry nude

Desert taupe är en gråbeige nyans. Supertrendigt just nu!

Berry nude är en bärrosa nyans som jag tror att många skulle gilla.

Estelle & Thild bioactive age control serum

Estelle & Thild’s prisvinnande bioactive age control serum tog slut för ungefär en vecka sedan, och jag kommer absolut köpa en ny flaska trots den bitiga prislappen.

Enligt Estelle & Thild ska detta serum pausa hudens åldrande, reparera UV-skador, förbättra hudens elasticitet och reducera fina linjer.

Jag tror inte att det finns någon skönhetsprodukt (bortsett från botox och andra fillers) som kan stoppa huden från att åldras, men med bra hudvård kan du fördröja åldrandet.

Min hud mådde väldigt bra av detta serumet. Den kändes fastare, mer elastisk och linjerna främst kring ögonen var mindre framträdande. Huruvida det reparerade UV-skador vet jag dock inte.


IMG_1343

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 1 =