Månadens favoriter: Juni

IMG_1466

Hej!
Kan ni fatta att juni snart är slut!? Nu är det bara två månader kvar av sommaren.. Någon mer än jag som blir stressad av den tanken?

Den här månaden har jag pysslat rätt mycket med nagellack, nagelvård och allt som har med det att göra – så de flesta av junifavoriterna är just nagelprylar.
Vi dyker in direkt tycker jag!

Zuii organics flora foundation

Såklart är Zuii organics flora foundation en månadsfavorit. Vill du läsa mer om den kan du klicka här för att komma till min recension.

Ciaté Pure Pots Iced Frappe & Beach Melba

Ciaté Pure Pots Iced Frappe & Beach Melba

Den här duon från Ciaté föll jag för vid första penseldraget. Och det behövdes bara ett, för de är heltäckande. Swatches hittar du här.

Fabby glass file

Fabby glass file

Fabby är ett relativt nylanserat märke som tagit skönhetsvärlden med storm. De tillverkar glasfilar av hög kvalité och jag kunde inte hålla mig. Det finns många olika designer och jag valde den här med körsbärsblommor. Fantastisk! Jag köpte min hos Kicks.

 

Bare Minerals quick change brush cleanser

Bare Minerals quick change brush cleanser

Sist men inte minst har vi bare Minerals quick change brush cleaner, en väldoftande sprayrengöring till makeupborstar. Jag använder den dagligen .

Den är mild och skonsam mot borstarna. Jag har nästan uteslutande använt Kicks egna spray men den är så himla uttorkande.

Har ni testat?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 − 8 =