Månadens favoriter: Oktober

unnamed-6

Hej vänner!

Den här månaden har gått så snabbt. Jag älskar hösten pga att det utan tvekan är den bästa årstiden för makeup. Roligare läppstift, varmare nyanser vilket jag älskar och alla märken kommer ut med nya kollektioner. Med det sagt så har jag inte en enda sminkprodukt i månadens favoriter. Whaaat?

Vi dyker in direkt.


Anne-Marie Börlind moisturizing cream mask

Jag kan inte nämna detta ofta nog: Att köpa kit från märken du är intresserad av är alltid en bra idé. Det gör att du kan prova många olika produkter utan att spräcka din budget fullständigt.

Den här ansiktsmasken följde med i Intensive smoothing treatment kitet tillsammans med ett prov av Facial smoothing concentrate. Jag kände tyvärr att provet av Facial smoothing concentrate inte var tillräckligt stort för att kunna bilda mig en uppfattning, så jag kommer inte skriva om det på bloggen.

Ansiktsmasken däremot är otroligt dryg och jag kunde använda den vid sex tillfällen!
Annemarie Börlind beskriver masken som en fuktkur för stressad hy. Den ska trolla bort torrhetsrynkor och reducera fina linjer vid regelbunden användning.

 

img_2333

Jag anser att alla oavsett hudtyp borde ha en schysst återfuktande ansiktsmask i sin hudvårdsarsenal. Min hudtyp är oljig/kombinerad som ibland kan bli yttorr när kylan knackar på dörren. Jag kommer absolut köpa fullsize-masken och testa den under vintern!

(På fotot använder jag John Masters Organics Calendula face mask som jag recenserat här)


LUSH Blackberry bath bomb

img_2899

Detta är en enkel badbomb med en mild doft av bergamott och en hint av frankincenseolja. Den är väldigt avslappnande, innehåller antibakteriella ingredienser och färgar vattnet en svag touch av lavendel.


Den här lådan

Ni som hängt med mig länge vet kanske redan att Rahua har varit mitt bästa hårvårdsmärke i flera år. Mina favoriter från dem är original shampoo & original conditioner. Detta kitet innehåller båda (fullsize dessutom!)
Det innehåller även deras Finishing Treatment som jag har spanat på länge men ännu inte testat, så det ska verkligen bli kul att prova den här.


XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × fem =