Månadens favoriter: September

IMG_1466

Hej!

Hoppas allt är bra med er! Jag är precis som alla andra basic bitches jätteglad över att hösten är här. Kanske inte Pumpkin spiced latte-glad (jag är inte riktigt där ännu) men typ värmeljus och fluffiga koftor-glad. Om du inte fattar något av vad jag skrev här nu så betyder det att du inte är en basic bitch. Good for you!
Och ni som fattade precis allt: ?? HEJ VÄNNER! ??

Här kommer månadens favoriter, aka the basic bitch survival kit.

IMG_3151

Jag skriver sällan om parfym, men den här från LUSH är såpass bra att den har gjort sig förtjänt av en shoutout.

Detta är Vanillary, en ganska enkel men fantastisk doft. Gillar du vanilj så är den här värd att spana in. Den doftar vanilj utan krusiduller. Enkel men varm och inbjudande!

Innehåller bland annat rättvisemärkt vanilj. Nice!

IMG_2896

Jag beställde den gamla klassikern Clarifying toner från Dr Hauschka som jag använde i flera år förr. Anledningen till att jag slutade använda den var mest för att jag ville prova nytt, och jag hade helt glömt bort hur bra den är!

Det här är ett ansiktsvatten som är specialanpassat för oljig/kombinerad hy och balanserar sebumproduktionen samt läker blemmor snabbt!

IMG_3239

Lernberger Stafsinge Hairfume Refresh & seduce är en hårparfym som doftar lika gott som deras torrshampoon. Vissa kanske tycker att hårparfym är en rätt onödig produkt, och ja, du behöver inte använda varken en hårparfym eller en vanlig parfym för att överleva… Men jag gillar saker som doftar gott! It makes me happy! 🙂

Om du också blir lycklig av saker som doftar gott tycker jag absolut att du ska spana in den här.

IMG_2501

Min nya go-to-eyeliner och vampy lip-favvis är UNE stylo eyeliner. Den är inte vattenfast, men håller vansinnigt bra!
Jag använder den i princip dagligen dels som eyeliner, som bas för smokey eye eller på läpparna. Om ni vill veta mer om hur jag använder den på läpparna så kika in här igen om ett par dagar, då blir det 100% vampy lips här på bloggen!

14279164_857279574403223_695636496_n


 

XOXO

 

Translate this post

[prisna-google-website-translator]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 7 =