NOTD: Deborah Pura nagellack

Hi friends!

Jag har testat Deborah's nagellack från Pura-serien lite mer än en och en halv vecka nu, och jag tänkte att vi skulle prata lite om formulan idag. Vill du läsa mer om nagellacksserien kan du kolla här. 

Lacken ur Pura-serien känns definitivt som dupes av Ciaté Pure Pots, med en betydligt mer plånboksvänlig prislapp! Formulan är något mindre täckande än Pure Pots och åtminstone de två nyanserna jag testat har varit two coaters till skillnad från Pure Pots som är one coaters. 

Baslacket appliceras jämnt och torkar snabbt. Lacken jag har, nr 11 (swatchad nedanför) och nr 7, appliceras också jämnt men tar lång tid på sig att torka. Bred borste som är enkel att jobba med och påminner mycket om UNE's nagellacksborstar

 

 

Nr 11

Hållbarheten har varit väldigt imponerande! Här har jag som sagt använt baslacket från samma serie, nr 11 och Depend O2 glossy top coat. Jag har förvisso återapplicerat topplack två-tre ggr under en och en halv veckas tid men tycker ändå att det är riktigt bra för att vara tillverkat på 80% botaniska ingredienser.

Det enda jag känner att jag vill ta upp är att lacken (bortsett från baslacket) torkar så långsamt. Det har varit mer regel än undantag att det färgat av sig på mitt topplack som nu är rosa.

Mina tankar

Allt som allt tycker jag att detta är klart godkända lack som finns i många snygga färger och jag kommer absolut spana in fler nyanser! 


4 responses to “NOTD: Deborah Pura nagellack”

  1. Zandra skriver:

    hehe..minns ”Tromborg-incidenten”. Ser fram emot din recension av eyelinern! 🙂

  2. Evelina skriver:

    Är det jag som ser dubbelt eller har de typ exakt samma typsnitt och grafisk stil som Une?! :O Kanske samma ägare bakom, vad vet jag. Var köper du dessa?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

åtta + nitton =