NOTD: Depend O2 – 459

Budgetvänliga och lättillgängliga 5-free lack med oändligt brett utbud av nyanser. Jag älskar dem! Här har jag skrivit mer om andra lack från O2-serien. 

Nyansen 459 är en såndär intressant nyans som ser lite olika ut i olika ljus. Jag älskar turkosa lack, mossgröna lack, militärgröna lack etc. Ibland kan jag tycka att krämlack är lite trista, men eftersom detta lacket är en sån nyans som ser lite lite olika ut beroende på ljus, vad du har för kläder på dig, bakgrunder osv så gillar jag det skarpt!

unnamed-2
(Ber om ursäkt för dåliga swatches. Fotade på kvällen och orkade inte dra fram fotolampor.)

Mitt favvo-höstlack Envy från indiemärket A Beautiful Life tog slut för ett tag sedan, och jag panikköpet lacket från Depend för att jag tänkte att det är ungefär samma gröna nyans. De är absolut inte dupes, Envy är en mossgrön nyans med finmalt guldskimmer och ett fantastiskt eye catching djup. 

459 är intressant för att vara ett krämlack, det täcker väldigt bra (nästan ett lager) och torktiden är normal, det appliceras jämnt och torkar jämnt, hållbarheten ät godkänd och prismässigt är det helt oslagbart. 


XOXO

2 responses to “NOTD: Depend O2 – 459”

  1. Kashayas skriver:

    Fint med grönt. Måste nog leta fram något grönt lack.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

elva + 9 =