NOTD: Tromborg – Eos

unnamed

Ni har väl inte missat att danska ekolyx-märket Tromborg (åter)lanserats i Sverige? De fanns tillgängliga här för några år sedan, och av nån anledning försvann dem. Nu är de iaf tillbaka igen hos Kicks med ett enormt utbud av ekologiska skönhetsprodukter. Mitt hjärta bankar extra mycket för deras active eye power-pennor och nagellack!

Jag kommer skriva mer om Tromborg om ett tag (har beställt massor!) men tills dess vill jag visa ett av de nagellacken jag har från dem.

Detta är Eos, ett ljusrosa krämlack med neutrala undertoner. Krävs minst två lager för att bli helt täckande. Första lagret appliceras lite stripigt, andra lagret appliceras jämnare. Lacket torkar väldigt sakta. Hållbarheten är godkänd.

img_3190

Det är sällan jag klär i ljusrosa, men det här är så fint! 


XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tio − tio =