Ny makeupserie: Deborah Pura collection

Hi friends!

Jag har fått vantarna på Deborah's nya (ish) makeupserie Pura. I det här inlägget ska vi prata lite generellt om serien och titta på några swatches. Jag har inte hunnit bekanta mig jättemycket med vissa av produkterna (ex nagellacken och mascaran) men har däremot hunnit lära känna både läppstiften och eyelinerpennorna rätt bra!

Om serien

Deborah är inte ett ekologiskt märke, men just Pura-serien består av många ekologiska ingredienser.

I sortimentet finns bland annat eyeliner, mascara, nagellack, foundation och läppstiftet. Priserna är riktigt bra, och jag skulle definitivt klassa detta som en budgetserie.


 

Jag testar

De produkterna jag kommer testa är ett gäng nagellack, två olika slags eyeliners, 4 läppstiftsnyanser och en mascara.


 

Dupes av Ciaté Pure Pots?

80% botaniska ingredienser känns ju väldigt bekant. 😉

Nyansutbudet är betydligt större än Ciaté Pure Pots, och prissättningen är mer plånboksvänlig. Jag testar det röda och baslacket just nu. Tänkte att jag skulle skriva mer om det nu på söndag, så kika in här då om du är intresserad!

 

Mascaror och eyeliners

Kajalpennorna finns i basfärger som svart, brun, blå osv. Ok prissättning, schysst formula som är enkel att jobba med och håller bra - även till tightlining. 

Ett lager + blendad swatch

Jag är alltid på jakt efter schyssta flytande eyeliner, och efter halvfiaskot med Tromborgs flytande eyeliner (här kan du läsa om det) så tar jag aldrig mer ut nåt i förskott. 

Hittills har den här eyelinern allt jag gillar. En bra applikator som inte är för hård eller för mjuk, bra svärta, blöder inte alls mycket och applikatorn blir mättad hela vägen ner till spetsen. Finns i rätt många färger dessutom, och kostar runt en hundring!

Återkommer med recension.

Mascaran har jag ännu inte testat, men en recension av den dyker upp framigenom också!

 

 

 

Läppstift

Läppstiften finns i ett ganska bra basutbud av färger. Många nudes, röda, mauve och bäriga nyanser. 

Formulan är krämig, hållbarheten är helt okej, satin finnish på de jag testat. Mitt enda minus är att två av de fyra jag provat appliceras något patchy.

 

08, Light apricot - appliceras något patchy
07, orange nude (min favorit!)

09, reddish orange - appliceras patchy
10, brick red

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − ett =