Nyhet: Ciaté Pure Pots

Ciaté London gör fantastiska 3-free nagellack som jag älskar, och de lanserade en ny kollektion lack nyligen: Pure Pots.

Kollektionen består av ett baslack, ett topplack och fem lack i olika trendiga nyanser.

Jag klickade hem tre av dem: Iced frappe, Beach melba och Kiss chase.

Jag har applicerat lacken ovanpå Little Ondine's peel off baslack (vattenbaserat). Som topplack har jag använt UNE fast & dry top coat.

 

Iced frappe

Iced Frappe är en nertonad lavendel/mauve nyans som är supertrendigt just nu. På bilden har jag applicerat ett lager + topplack. Krämigt, appliceras jämnt och är heltäckande med ett lager.

Betyg: 5/5

Beach melba

Beach melba

Beach Melba är ett heltäckande beigerosa krämlack som appliceras jämnt och går att bygga upp. Förra året var det supertrendigt med så kallade "skyltdockenaglar", åtminstone bland alla nagelnördar. I år verkar den här trenden ha slagit igenom bland mainstream-massorna också. Det är bra, för jag har letat med ljus och lykta efter ett riktigt heltäckande nudelack. This is it!

På bilden har jag ett lager + topplack på fingret till höger. På fingret till vänster två lager + topplack.

Betyg: 4,5/5

Kiss chase

Kiss chase

Kiss chase såg mörkare ut på bilderna lacken marknadsfördes med och jag klickade hem detta för att jag trodde att det var en dupe av mitt favoritlack från Ciate: Cupcake queen. Det är det inte, men det är fortfarande ett snyggt sommarlack.

Kiss chase & Cupcake queen

Kiss Chase är en aning mindre krämigt än de andra två och appliceras lite stripigt. Det är något svårare att få jämnt och täcker inte riktigt lika bra. Det betyder inte att detta är dåligt - det betyder bara att de andra två är amazeballs!

Betyg: 4/5


XOXO


 

Ekologisk
Miljövänlig design
Cruelty Free

One response to “Nyhet: Ciaté Pure Pots”

  1. […] Den här duon från Ciaté föll jag för vid första penseldraget. Och det behövdes bara ett, för de är så heltäckande. Swatches hittar du här. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tolv − fyra =