Påsken hos LUSH!

Glad påsk på er!

Hoppas ni får en jättetrevlig påsk, förhoppningsvis med massor av god mat och gott sällskap! Jag kommer fira med familjen i vanlig ordning, med påskägg och allt det där klassiska. Sen kommer jag bada en hel del pga LUSH har lanserat massor av nya Limited Edition-produkter! 

Men innan vi börjar.

Ser ni nåt ni blir nyfikna på är det snabba ryck som gäller, för produkterna brukar gå åt rätt snabbt. Detta är Limited edition-varor, och just påskgrejerna brukar gå åt illa kvickt åtminstone i butik. Online brukar de finnas lite längre. 

Golden egg

De bästa påskäggen är de med skönhetsprodukter i. Och detta ägget är stooooort! 
Golden egg innehåller två badbomber, en badbombsolja och en tvål. 

 

Chick n Mix

Kanske LUSH's gulligaste badbomb hittills. Mellan halvorna göms ett litet miniatyrägg.

Which came first?

Den andra badbomben var jättespännande, för när jag skakade den så hörde jag att det fanns något inuti! En mindre gul badbomb.

Golden egg

Badbombsoljan Golden egg doftar så himla gott! Jag läste på LUSH's instagram att guldglittret är vattenlösliga och miljövänligt. Bra där!

Chocolate easter egg

En chokladdoftande tvål i alla regnbågens färger! 

Sist men inte minst

Jag tror att jag nämnt det tidigare, men läppskrubbarna från LUSH är mina favoriter. Nu under påsken har de en med chokladsmak (chocolate) - och den smakar verkligen choklad. Lika effektiv och bra som alla andra skrubbar från dem!

Wash behind your ears är en duschkräm som kan multitaska att göra bubbelbad med! 

Nåt ni bara måste ha?

Jag fick produkterna igår, så jag har bara hunnit testa badbomben Which came first, tvålen och duschkrämen samt läppskrubben. Av det jag testat hittills så håller de samma kvalité som LUSH's övriga produkter, vilket är tipp topp. 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 − ett =