Pressutskick & Arbetsprover

Mina villkor

Jag tar emot arbetsprover och pressutskick som faller inom kategorierna skönhet, ekologisk skönhet och ekologiskt.

Ett utskickat arbetsprov eller pressprov innebär nödvändigtvis inte att produkten/produkterna omnämns på bloggen.
Ett utskickat arbetsprov eller pressprov är alltid förutsättningslöst, och mina åsikter gällande de produkterna jag väljer att nämna på bloggen går inte att påverkas av utomstående parter.

Material & Innehåll

Material
Använder du något av mitt material (Texter, bilder, grafiker) vill jag att du frågar först och respekterar ett eventuellt nej.
Innehåll
Jag ansvarar för vad som publiceras på den här webbplatsen bortsett från kommentarsfältet där varje skribent bär huvudansvaret.
Kommentarsfältet
Jag vill att mitt kommentarsfält ska vara en informativ plats med högt i tak och kommer radera de kommentarerna som jag anser inte stämmer överens med den visionen.

Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll innebär att jag som bloggare ingår ett avtal med ett märke/företag där jag lovar att skriva om en produkt mot betalning.
Smygreklam - NEJ TACK!
Jag ingår inte avtal med företag/märken som innebär att jag lovar att recensera eller nämna arbetsprover och pressutskick eftersom det då längre inte rör sig om arbetsprover/pressutskick utan sponsrat innehåll. Sponsrat innehåll annonsmärks alltid.
Annonsering
Om ett märke/företag vill garantera att en produkt omnämns på Ekosmetika.se går det bra att maila mig. Jag jobbar inte gratis, och godkänner heller inte produkter som betalning.
Marknadsföringslagen
Ekosmetika.se följer marknadsföringslagen, och min ambition är att bara lyfta företag som gör detsamma! Är du osäker på vad som gäller rekommenderar jag bl a konsumentverkets riktlinjer & guidelines.

För dig som bloggar:

Jag får ibland frågan om det är okej att kopiera avsnittet om sponsrat innehåll och SJÄLVKLART är det helt lugnt! 🙂