Re-Haul: Neal’s Yard

Hej vänner!

För några veckor sedan gjorde jag en haul med bara produkter från Neal's Yard, och jag tänkte att vi skulle återbesöka den nu när jag har hunnit testa grejerna ett tag. 

 

Wild rose beauty balm

WOWZA! Så kan jag sammanfatta mitt intryck av den här produkten. 

Detta är lyster på burk, verkligen. Den innehåller mängder av antioxidanter och en härlig oljeblandning som omedelbart ger dig ett hälsosamt glow. 

Gillar du dessutom doften av rosor kommer du älska denna, för den doftar väldigt mycket ros!

Betyg: 5/5
Köpa? JA!

Rose & Geranium deodorant

Att skriva djupa recensioner av deodoranter har aldrig riktigt varit min grej. Deos tillhör produktkategorin som antingen fungerar, eller så gör de inte det.

Detta är en mycket mild deodorant ingrediensmässigt. Resultatmässigt är den helt okej. Jag svettas "normalt" mycket när jag inte gör något speciellt. Däremot när jag tränar så VILL jag gärna svettas - ju mer desto bättre. Alla håller inte med, och ni som hatar att svettas när ni tränar får nog se er om efter en annan deo. Men är du som jag så kommer du tycka den är helt okej.

Betyg: 3/5
Köpa? Kanske

Deliciously Ella Rose, lime & cucumber facial wash

Den här rengöringen testade jag som hastigast tillsammans med min Luna 2, och eftersom detta är en löddrande tvätt reagerade den naturligtvis med mikrovibrationerna i min soniska rengöringsborste och slutade med att jag hade skum i hela badrummet.

Jag rengör helst inte ansiktet med den här typen av produkter utan min Luna 2, men jag testade den ett par ggr iallafall bara för att lära känna formulan lite.

Mitt intryck är att det är en djuprengörande produkt som tyvärr är något uttorkande. Doftmässigt är den väldigt grönsaksaktig. Passar nog bäst till er med väldigt oljig hy. För mig som har kombinerad hud var den för stark.

Betyg: 2/5
Köpa? Nej

Deliciously Ella moisturizer

 

Moisturizern från samma serie var mild och trevlig men absorberas ganska långsamt vilket inte är så tidseffektivt. Utöver det märkte jag inte av varken positiva eller negativa effekter av krämen. 

Huden kändes lätt återfuktad och passar nog bättre sommartid när ansiktet inte är så uttorkat som det är nu på vintern.

 

Betyg: 2,5/5
Köpa? Nej

Handkrämerna är alldeles underbara! Gemensamt för alla är att de både återfuktar och återfettar på djupet, mjukgör även nagelbanden, doftar himmelskt och passar utmärkt att ha med sig i väskan. 

Betyg: 4/5
Köpa? Ja

Wild rose - rosdoft (surprise, surprise!) 

Bee Lovely - Doftar typ honung (Min favorit!)

Melissa - Har lite svårt att på rak arm avgöra vad exakt den doftar, men någon slags blomma iaf. 

Har ni testat något från Neal's Yard? 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tio + fem =