Re-haul: Tata Harper

 unnamed-1

Hej! Hoppas ni har det bra i vinterkylan. Har ni skrivit era önskelistor ännu? Det har inte jag, mest för att jag är rädd att det inte längre är socialt acceptabelt när en är 30+
Men OM jag hade skrivit en, och om jag inte redan köpt detta kitet från Tata Harper så hade jag lätt tagit med den här!

Jag gjorde en Tata Harper-haul för ett tag sedan, och nu har jag testat produkterna tillräckligt länge för att kunna berätta vad jag tycker.
Som jag skrev i min haul innehåller kitet även ett miniprov på ögonkrämen som jag inte kommer skriva om här eftersom det var för lite för att jag ska känna mig bekväm med att prata om den då det bara räckte till två appliceringar.

Jag köpte mitt kit från Naturisimo.com, men du hittar det även hos Naturelleshop.se

unnamed-2

Krämhighlightern Very Illuminating har jag skrivit om och swatchat här.

Resurfacing mask

En enzympeeling som är relativt mild för att vara en sådan. Ska ge huden massor av lyster, minska intrycket av porer och fina linjer samt jämna ut hudtonen och ta bort textur.

Jag gillar starka grejer, och det är inte tillräckligt mycket drag i den här masken för att jag ska vilja köpa en fullstor burk. Den är väldigt bra och fungerar nog allra bäst för dig som inte har känslig hy men samtidigt inte vill använda för starka produkter.

 • Den ger lyster, men kanske inte lika mycket lyster som min favorit från REN Skincare (Glycolactic mask) – så det blir att jag hellre sträcker mig efter den.
 • Jag hart svårt att bedöma om den minskade intrycket av porer och fina linjer på sikt, men absolut direkt efter användning.
 • Tar bort textur gör den såklart eftersom det är en peeling.
 • Märkte ingen skillnad på hudtonen.

Betyg: 4/5
Pris
: ca 750 kr / 30 ml

Köpa? Nej

unnamed-6

Rejuvenating serum

Detta är ett återuppbyggande serum med hela 29 aktiva ingredienser. Nice!
Det ska främja hudens kollagenproduktion, reparera och skydda, balanserar sebumproduktionen, återfuktar på djupet med hyaluronsyra som återskapar hudens fuktbalans och det verkar faktiskt som att alla claims stämmer. Jag kommer absolut köpa serumet i fullsize och testa vidare.

Betyg: 5/5
Pris: ca 1000 kr / 50 ml
Köpa? Ja

unnamed-7

Repairative moisturizer

En uppstramande, återfuktande och lystergivande anti age-produkt som ska bekämpa allt från rynkor till slapphet. Jag är inte rätt målgrupp, så jag kan naturligtvis inte uttala mig så mycket och lämnar därför inget betyg.

Pris: 1200 kr / 50 ml

unnamed-1

Regenerating cleanser

En mild peeling med:

 • aprikoskärnor som exfolierar huden skonsamt.
 • Enzymer från Granatäpplen löser upp talgsamlingar och tilltäppta porer.
 • Salicylsyra från pilbark som både är anti-inflammatoriskt och skyddar huden från akneutbrott.
 • Röd lera som rengör och ökar blodcirkulationen

Jag gillade den här jättemycket. Kanske inte den absolut bästa peelingen jag provat, men ändå riktigt bra. Mild, rengör bra och håller allt den lovar men eftersom jag använder min Luna 2 från FOREO kommer jag inte köpa fullsize-produkten pga att de inte fungerar tillsammans.

Betyg: 4/5
Pris: ca 450 kr / 125 ml
Köpa? Nej

unnamed-3

Replenishing nutrient complex

Om jag visste hur dyrt detta vitaminserumet var innan jag började använda det så hade jag inte slösat så jäkligt med det…

Som jag har skrivit om tidigare är Vitamin C ostabilt och den ekologiska hudvården är ännu inte tillräckligt utvecklad för att kunna handskas med det. Det enda jag testat som över huvud taget är bra är Serum C från Cicamed. Och nu även Replenishing nutrient complex från Tata Harper. Det här är helt jäkla magiskt, vänner!

 • Ger massor av lyster
 • Tillför mängder av mineraler & vitaminer (bland annat C-vitamin)
 • Drygt som attan!
 • Massor av aktiva ingredienser och inget för känsliga
 • Stramar upp huden
 • Läker blemmor
 • Jämnar ut hudtonen
 • Skyddar mot fria radikaler

Betyg: 5/5
Pris: 1400 kr / 30 ml
Köpa? Ja, jag måste… Det får bli nudlar ett tag men det är det värt!

unnamed-2

Hydrating floral essence

Detta ansiktsvattnet innehåller bland annat hyaluronsyra, jasmin och mandarin som ska fuktboosta huden. Och det är ett trevligt (men kanske lite överhypat) ansiktsvatten och ärligt talat märker jag inte så stor skillnad på detta och andra hydrolater som exempelvis rosvatten.

Betyg: 2,5/5
Pris: 750 kr / 50 ml
Köpa? Nej


XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + 15 =