Recension: 100% Pure BB-cream

IMG_2216

100% Pure lanserar nytt hela tiden, och under tiden jag testat deras nya BB-cream så har de redan kommit ut med en ny foundation, concealer, tre nya hudvårdsserier och massor annat. Jag kommer inte testa allt nytt från dem utan väljer hellre att testa de produkterna som låter allra mest intressant - som den här BB-creamen!

En BB-cream, som står för Beauty Balm, är en asiatisk hudvårdande och högtäckande kräm med läkande egenskaper. Västerländska BB-creams har knappt något gemensamt med de asiatiska och delar i dagsläget bara namnet. Jag har aldrig testat en asiatisk BB-cream så jag kan inte referera - MEN, jag kan säga såhär: 100% Pure's BB-cream är ingenting som någon annan jag nånsin testat.

Om vi börjar med att prata om täckningen. Jag uppskattar den som medium och enkel att bygga upp till full täckning. Den enda ekologiska BB-creamen jag hört talas om som lyckats med detta är Jane Iredale's Glow time BB-cream.

Jag har applicerat den med fingertopparna och blendat med en beauty blender. Hållbarheten är ok och jag skulle klassa denna produkten som nybörjarvänlig, absolut.

Enligt 100% Pure ska den ge massor av lyster, och den ger absolut ett hälsosamt glow utan att se för dewy ut även på mig med kombo/oljig hud. Jag har använt den tillsammans med puder och den kombon fungerar alldeles utmärkt utan att se kakigt ut. Du ska inte behöva en primer enligt 100% Pure, men det gör åtminstone jag.

unnamedunnamed-1

Något annat som verkligen gör att den är annorlunda och spännande jämfört med alla andra BB's jag testat är att den läker blemmor så snabbt! Den doftar dessutom ljuvligt av lavendel och jag har ärligt talat aldrig använt en makeupprodukt som har en lugnande effekt tidigare. Det är en nice touch tycker jag! Kanske inget för er morgontrötta då. 😉

Jag kan såklart inte säga detta med 100% säkerhet i och med att jag inte testat någon BB-cream från ett asiatiskt märke, men av vad jag förstår så tror jag nog att detta faktiskt är en riktig BB-cream i den ursprungliga bemärkelsen!

Om du är en person som generellt inte gillar BB's men aldrig har testat en riktig BB - spana in den här. Västerländska BB's är ju mer som tinted moisturizers. Den här är inte som någon annan bas jag testat!


 

Betyg: 4

Bäst: Nybörjarvänlig
Sämst: Nyansutbudet
Köpa igen? Ja

Ekologisk
Vegan
Återvinningsbar
Cruelty Free

2 responses to “Recension: 100% Pure BB-cream”

  1. Malin h skriver:

    Hej! var köper du produkter från 100 % pure? vet att en del svenska hemsidor har lite av deras sortiment och vågar inte beställa från deras egna hemsida pga tillkommande tullavgifter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 3 =