Recension: LashFood conditioning volume 3D mascara

Hej vänner!

I dagens inlägg ska vi kika närmare på den ekologiska mascaran conditioning volume 3D mascara från LashFood. Som vanligt kommer vi gå igenom mascarans claims, prata om formulan, titta på borsten och gå vidare till swatches. 

Fortsätt läsa om ni vill se resultatet! 

 

Om LashFood

LashFood blev kända på den svenska skönhetsmarknaden som ett av de första tillväxtfrämjande fransserumen. Nu har de utökat sitt sortiment till brynserum och fixeringsgeler, mascaror och primers m.m

Allt är ekologiskt certifierat och fulla sortimentet finns hos Kicks.

Mina tankar

Jag är supernöjd dels med hur den här mascaran ser ut, presterar, borsten, märket som helhet, prissättningen, att den är lättillgänglig. Detta är min nya favvo-mascara!

 

Borsten

En väldigt böjlig avlång gummiborste med mjuka piggar som fångar upp de minsta fransarna. Borsten plockar upp precis lagom mycket produkt och är enkel att jobba med. Däremot är den lite knepig att få in i hylsan eftersom den är såpass böjlig - så du får vara riktigt fokuserad. 

Formulan

Ni som gillade mascarorna från UNE kommer älska den här. Jag upplever att detta lätt är ett värdigt substitut av deras mascaror nu när UNE inte längre finns. 

Den här mascaran ska främja franstillväxten samtidigt som den ska ge både definition och volym med en vattenfast formula (som tvättas bort som en icke-vattenfast mascara)

Jag har inte märkt av att mascaran fått mina fransar att växa, men det kan iofs bero på att de redan nått sin "maxlängd" i o m Marina Miracle's fransserum som jag skrivit om här. 
Men att den skapar definition, volym och är vattentålig samtidigt som den är enkel att ta bort stämmer. 

 

Före 

Böjda fransar utan mascara

Efter

Ett lager 


 

Ekologisk
Cruelty Free
Hållbar design
Återvinningsbar

 

Betyg: 5/5

Summering:

Bäst: Formulan
Sämst: Lite för böjlig borste
Köpa igen? Forever

Info:

Pris: 275 kr / 8 ml
Var: Kicks

2 responses to “Recension: LashFood conditioning volume 3D mascara”

  1. Zandra skriver:

    Ser jättefin ut! Det här kan nog bli nästa mascaraköp efter min RMS Beauty är slut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × fem =