Recension: Marina Miracle fransserum

Hej vänner!

I dagens inlägg ska vi äntligen se om fransserumet från Marina Mirakel gett resultat! 
Jag har använt det både på ögonfransarna och ögonbrynen i nästan ett halvår - så jag känner att jag verkligen har gett det en ärlig chans. 

Fortsätt läsa om ni vill se resultatet! 

 

Före frans/brynserumet

Jag har färgat brynen och applicerat ett lager mascara eftersom mina hår är så ljusa att de knappt hade synts. 

Förra uppdateringen

Efter

Mina tankar

Jag tycker definitivt att brynen blivit något fylligare. Fransarna har blivit lite längre och har fått en väldigt fin böj. Bonusresultatet som jag inte förväntade mig är att de känns rejält starka och har blivit snäppet mörkare!

Själva borsten känner jag är lite för vass, och det har varit mer regel än undantag att jag stuckit mig med den.

 

Formulan

Serumet består av en vitaminberikad oljeblandning. Du skakar hylsan innan användning för att blanda oljorna och applicerar på fransarna/brynen med borsten. Var försiktig så att du inte får in oljeblandningen i ögonen,för det sticker och svider. Personligen upplevde jag att det var rätt knepigt att undvika att få in det i ögonen. 

Märket

Marina Miracle är ett lyxigt norskt ekologiskt hudvårdsmärke med massor av spännande produkter i sitt sortiment. Du hittar det hos bland annat Naturligtsnygg.se 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 + 16 =