Recension: Estelle & Thild All in one tinted moisturizer

Hej!
Nu har jag testat Estelle & Thild Biohydrate all in one tinted moisturizer i lite mer än en månad. Innan vi går in på djupet här vill jag bara påminna er om att just den här produkten tillhör den kategorin som är svårast att bilda sig en uppfattning om genom att läsa en recension.

Vi gillar olika, och vissa av er kanske söker foundations med full täckning medan andra bara vill ha lite jämnare hudton. Sen har vi finnish, konsistens, vilka makeupredskap du föredrar att jobba med och vilka av dem som är kompatibla med just den produkten du läser om osv.

Ja, kort och gott kan vi säga att det är väldigt individuellt. Jag kommer som vanligt göra mitt bästa – men jag rekommenderar er ändå att swatcha den i butik/klicka hem prov så att ni kan bilda er en egen uppfattning.

IMG_1846

Estelle & Thild Biohydrate All in one tinted moisturiser

Estelle & Thild Biohydrate All in one tinted moisturizer är en färgad dagkräm som ska återfukta huden och ge den lyster. Täckningen är mycket lätt-lätt, så detta är med andra ord en strikt hudtonsutjämnande basprodukt som ger dig ett hälsosamt glow.

Finns bara i två nyanser. Minuspoäng.

 

IMG_2716

För min del fungerade det bäst att applicera denna produkten med händerna och jämna ut med en Beauty Blender.

Detta är en färgad dagkräm som ska ge mycket lyster, och den ger huden ett hälsosamt glow, men för min hudtyp (kombo/oljig) ser det oljigt ut efter någon timme. Den fungerar bra tillsammans med mattgörande puder utan att se kakig ut, så har du oljig hud kan du ändå använda den.

Den är väldigt enkel att jobba med och jag tror att detta är en bra nybörjarprodukt. Det behövs inga fancy makeupborstar, primers eller appliceringstekniker. Snabbt och enkelt!
Hudtonen jämnas ut precis som den lovar och den återfuktar definitivt huden.

Estelle & Thild har inte skrivit nånstans att denna produkten innehåller solskydd, så jag har provat den tillsammans med andra solskydd. Visserligen innehåller den Titanium Dioxid som skyddar, men hur mycket framgår inte, så jag tog det säkra före det osäkra.
Tyvärr kan den här produkten korva sig och bli en aning smulig när den appliceras ovanpå de solskyddskrämerna jag använt. (Jag kan förstås inte säga att det blir så med alla solskyddskrämer som finns på marknaden, men med de jag har testat är denna produkten inte kompatibel.)
Det enda som verkar fungera är solskyddsspray som appliceras allra sist.

 


Betyg: 4/5

Bäst: Nybörjarvänlig
Sämst: Nyansutbudet
Köpa igen? Hade det funnits en ljusare nyans, ja.


IMG_1343

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 + 5 =