Recension: Tromborg mascara

Hej vänner! 

Det hör knappast till vanligheterna att jag postar en recension såhär tätt inpå en annan, men jag vill bara få det här överstökat. Den här mascaran som vi ska prata om idag har jag beklagat mig över på Instagram x antal ggr, så ni som följer mig där vet säkert redan på ett ungefär vad jag tycker om den.

Vi ska som vanligt börja med att gå igenom mascarans claims och sen gå vidare till swatches och titta på borsten etc.

Den här mascaran ska förlänga fransarna och ge dem volym samtidigt som den ska separera och definiera. Den sa vara enkel att använda och det bör räcka med ett enda lager. Den klumpfria formulan ska hålla hela dagen utan att fälla.

Vi kan väl börja med att prata om själva borsten. Den är lång och smal med glesa borsthår som fångar upp väldigt mycket produkt.

I teorin är den här borsten bra på att definiera och förlänga, men eftersom den har såpass glesa borsthår och plockar upp så mycket produkt blir det inte bra.

Vill du att mascaran ser okej ut måste du torka av överflödet, annars ser det ut såhär...

Torkar du av borsten så att du har en normal mängd mascara på den så går det att få den att se bra ut.

På fotot till höger har jag ingenting på mina fransar och har heller inte böjt dem.

Ett lager till vänster. Två till höger. 

Som ni ser fäller den väldigt mycket, och den både klumpar ihop dem och separerar inte särskilt bra. Jag tycker inte att den ger volym heller, men definitivt längd och svärta. 

Hållbarheten är det sämsta med mascaran. Den kladdar, rinner, fäller och tynger ner fransarna. 

Det här är första gången jag recenserar en produkt som inte lever upp till ett enda av sina claims. Mina recensioner och betyg baseras på claims, och jag har inget annat val än att ge den här mascaran noll stjärnor... Sorry not sorry.

Ekologisk
Cruelty Free
Återvinningsbar

Betyg: 0/5

Summering:

Bäst: Snygg förpackning
Sämst: Allt annat
Köpa igen? Nej

Info:

Pris: 250kr
Var: Kicks

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × ett =