Recension: Vapour illusionist concealer

Jag har testat Vapour illusionist concealer (i nyansen 015) ett bra tag nu, och ni som följer mig på Instagram vet nog redan att jag är väldigt förtjust i den!

Det här är en schysst nybörjarvänlig vardagsconcealer. 😊

 

Jag älskar förpackningen. Mest för att den känns mer hygienisk än säg RMS un-cover up pga att det är ett stick. 

Det går naturligtvis att applicera sticket direkt på huden, men jag rekommenderar inte att ni gör det eftersom det garanterat blir bakterieparty i hylsan. Jag använder en rengjord concealerpensel vid varje användning precis som jag gör med alla andra krämprodukter. 

unnamed-1

Concealern fungerar lika bra att blenda med Beauty Blender som fingertopparna och är absolut en av de mer nybörjarvänliga krämconcealers jag provat!

Före - Efter

Den täcker inte leverfläckar och mörka pigmentfläckar särskilt bra. 

Före (överst) - Efter (underst)

Däremot täcker den blått och rött bra!

Hållbarheten är godkänd. Det behövs ingen primer eller något särskilt för- och efterarbete. Nyans- och undertonsutbudet är okej men inte optimalt. En bra vardagsconcealer som absolut är nybörjarvänlig!

 

 

Ekologisk
Klimatsmart förpackning
Återvinningsbar
Cruelty Free
SPF

Betyg: 4/5

Summering

Bäst: Enkel att jobba med
Sämst: Täcker ej pigmentfläckar
Köpa igen? Ja

Info

Pris: ca 250 kr
Mängd: 3g
Var: Naturisimo.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 2 =