Recension: Zuii organic flora liquid foundation

IMG_1612Hej!

Hoppas allt är bra med er. Jag håller på och jobbar på en stor uppdatering här på bloggen som jag nog blir klar med denna veckan. Det kommer bli jättekul! 🙂

Jag lovade er en recension, och här är den. Många av er älskar när jag skriver om foundations och det gör jag också - men kom ihåg att foundation är en väldigt knepig produkt att bilda sig en uppfattning om baserat på en recension.
Vi gillar olika, och vissa av er kanske söker foundations med full täckning medan andra bara vill ha lite jämnare hudton. Sen har vi finnish, konsistens, vilka makeupredskap du föredrar att jobba med och vilka av dem som är kompatibla med just den foundation du läser om osv.

Ja, kort och gott kan vi säga att det är väldigt individuellt. Jag kommer som vanligt göra mitt bästa - men jag rekommenderar er ändå att swatcha den i butik/klicka hem prov så att ni kan bilda er en egen uppfattning.

Zuii Flora liquid foundation är en ekologisk blomsterdoftande produkt med lätt-medium täckning. Den har en semi-matt finnish, enkel att bygga upp täckningen och fungerar bäst när du applicerar den med en flat top brush eller beauty blender.

Jag köpte den tillsammans med den ekologiska Flora foundation primer och har testat min foundation tillsammans med primern flera gånger, och jag tycker att kombinationen är okej men föredrar Flora foundation tillsammans med andra primers. Just denna primern tycker jag fungerar bättre tillsammans med mer högtäckande foundations (exempelvis 100% Pure healthy skin foundation).

IMG_1507

Jag applicerar den helst med Real Techniques sculpting brush (höger) och Morphe flat top brush (vänster).

Zuii Flora liquid foundation olive light

Täckningen är som sagt lätt till medium, men den kan tyvärr se lite kakig ut om du applicerar för många lager. Den täcker rött bra och jämnar ut hudtonen, så det finns egentligen ingen anledning att smacka på många lager. Har du problemområden så använd en concealer istället!

Detta är en bra hudtonsutjämnande foundation och jag tror att ni makepartister skulle älska att ha den i erat kit. Jag tror att den passar väldigt många olika hudtoner, texturer, tillfällen, hudtyper osv. Det är en väldigt bra on the go-produkt. Den torkar snabbt, behövs inget puder för att fixera den (åtminstone på min hud som är kombo) och den appliceras jämnt och fint. Letar du efter en förutsägbar foundation som appliceras på exakt samma sätt varje gång, oavsett på vem du använder den? Då är detta en produkt för dig.


Betyg: 4/5

Bäst: Täcker rött bra och är väldigt "förutsägbar".
Sämst: Doftar väldigt starkt av blommor.
Köpa igen? Ja


XOXO


 

Ekologisk
Vegan
Cruelty Free
Återvinningsbar

One response to “Recension: Zuii organic flora liquid foundation”

  1. […] är Zuii organics flora foundation en månadsfavorit. Vill du läsa mer om den kan du klicka här för att komma till min […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

femton + 6 =