Sommarens must have’s

Nu är det sommar! 

Yay! Detta är min bästa årstid. I detta inlägget tänkte jag prata lite om mina sommarfavoriter. 

RMS Beauty's nya paletter

Finns numera i Sverige hos naturligtsnygg.se, eleven.se och softskin.se

Klicka på länken för att se swatches.


SKIMMEROLJA!

Yay, nu är det högsäsong för skimmeroljor. Min nuvarande favvis är Anne Marie Börlind's shimmer oil.

Jag applicerar det där ljuset faller. Eller överallt. Oftast överallt (Läs: alltid)

Favoriter från Lernberger Stafsing

 

Värmeskydd - must have! Ja, det är åtminstone must have om du inte vill ha snustorrt solskadat hår. Blowdry är drygt, fungerar och doftar jättegott. 

Dry-clean brown är mitt bästa torrshampoo. Jag föredrar den bruna varianten men gillar även den klassiska. Under sommaren är mitt hår ungefär 90% torrshampoo. Är du likadan?

Yarok feed your moisture hair mask

Jag använder den här en gång i veckan direkt innan hårtvätt. Har nog använt den i lite mer än ett halvår nu, och mina toppar har aldrig varit så fina! Vanligtvis är de rätt torra och blir lätt kluvna, men den här masken fukt- & fettmättade verkligen på djupet vilket resulterade i att de inte blev kluvna lika lätt.

Jag är frälst, och kommer aldrig sluta köpa den. Tror den passar bäst till oss med lite grövre hårstrån, så har du väldigt fint hår rekommenderar jag Feed your ends från samma märke.

REN Skincare Glycolactic radiance renewal face mask

Jag älskar den här masken. Den fungerar för alla hudtyper utom känslig hy, och kanske främst för oss med kombinerad/oljig hud. 

Den peelar med fruktsyror som dessutom binder fukt till huden och ökar blodcirkulationen, löser upp sebumansamlingar och motverkar pormaskar, jämnar ut hudtonen, tar bort döda hudceller och minskar intrycket av fina linjer - och glowboostar huden massor!

Den doftar dessutom citrus, pirrar lite när du använder den om du gillar masker som känns att de gör något och är grymt dryg. 

En riktigt schysst Self Tan

Sola är så himla 2008. Don't do it, fam! 

Vi har tack och lov bytt ut att pressa i solen mot att smörja in oss med Brun utan sol. Just nu älskar jag Body Blur från Vita Liberata (swatchad på bilden, högra benet) när jag vill ha en snygg endags-bränna. Rosenseriens self tan applicerar jag ungefär en gång per vecka. Här kan du läsa mer om den.


En nude eyeliner

 

Om du tillhör skaran som tycker att concealer tynar bort under sommaren pga varmt så rekommenderar jag att du testat en nude eyeliner. 

Jag gillar bland annat Nabla Magic pen, Tromborg truly nude eyeliner, Benecos eyeliners, Neve cosmetics nude eyeliners och Jane Iredale's.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 + ett =