Swatchfest: Bellapierre XII Go Natural Palette

unnamed-4

Hej vänner!

Nu har jag lärt känna Bellapierre Go Natural eyeshadow palette, och här kommer swatches som jag lovade er. Ni som är intresserade av att se en jämförelse mellan denna och Naked 3 från Urban Decay kan scrolla längst ner.

unnamed-3

Ingen spegel. Borsten som följer med är rätt kass.

unnamed

Frost, Sorbet, Last call, Femme, Catty, Utopia

Paletten innehåller bara tre matta nyanser och resten är shimmer. Alla skimmernyanserna är väldigt pigmenterade, mjuka och enkla att jobba med medan de matta nyanserna är rätt dåliga.

Frost, Sorbet, Femme

Frost, Sorbet, Femme

De matta nyanserna är som sagt dåligt pigmenterade och något pudriga men över lag ganska enkla att jobba med. Frost är off-white med en svag hint av rosa och syns knappt på min hud, men den är längst till vänster iaf.

Last call, Catty, Utopia

Last call, Catty, Utopia

Last call och Catty är väldigt lika. Last call är något glittrig medan Catty är mer skimmrig.

Utopia är en av mina favoriter. Kvalitén på skimmerskuggorna är genomgående grymt bra, men Utopia är en av de nyanserna som spelar i en helt annan liga. Prova att applicera på läpparna. SÅ FINT!

unnamed-2
Utopia, Coin, Ash, Melrose, Intrigue, Dagger, Embellish

 

Utopia, Coin, Ash

Utopia, Coin, Ash

Coin, en guldskugga är kanske inte det roligaste, men den här är grymt snygg. Väldigt trendigt dessutom, om du går igång på sånt.

Ash

Ash

Melrose

Melrose

Intrigue, Dagger, Embellish

Intrigue, Dagger, Embellish

 

Intrigue

Dagger

Dagger

 

Dagger är till skillnad från de andra skimmerskuggorna ganska svår att jobba med. Den appliceras något ojämnt och är knepig att blenda.

Intrigue, Dagger, Embellish

Intrigue, Dagger, Embellish

Skuggor med lila pigment är väldigt svåra att tillverka, åtminstone om du vill att de ska vara bra. Embellish är grymt bra!


En del av er undrade om den här paletten är en dupe av Urban Decay’s Naked 3. Jag äger inte den, men swatchade den i butik jämte paletten från Bellapierre. Jag skulle inte säga att de är dupes, men de är väldigt lika. Vissa nyanser är helt annorlunda medan andra är identiska. Men allt som allt är Naked 3 mörkare och med en rosig mauve ton medan Go Natural är mer rosatonad och varm.

unnamed-1

(Ni får ursäkta bildkvalitén. Jag fotade med mobilen i butik)


XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × två =