Swatchfest + GIVEAWAY! I samarbete med The beauty archive

Hej vänner!

Jag har sett fram emot det här blogginlägget länge, och nu är det dags! Yay! 

Som ni säkert vet är jag löjligt förtjust i mitt läppbalsam från The Beauty Archive, som är lite av Sveriges svar på RMS Beauty. Det har allt jag älskar: Vegansk formula, multitaskande produkter, handgjort, ekologiskt, vackra stilrena förpackningar, återvinningsbart, med mera. 

Jag har fått hela kollektionen skickad till mig och i samarbete med The Beauty Archive presenterar jag även en GIVEAWAY där du har chansen att vinna hela kollektionen. 

Lip tints

Sophisticated

LBD & Red

Bridesmaid's Blush

Sophisticated

LBD & Red

I Do!

Lip creams

Timeless

Effortless

Lip balm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 + 1 =