Topp 3: Brynprodukter

Guldmedaljen går till

BrowFood clear brow gel

BrowFood är samma märke som LashFood som tillverkar det populära fransserumet med samma namn. Denna genomskinliga ögonbrynsfixeringen har utöver fixerande egenskaper även tillväxtfrämjande ingredienser som hittas i märkets andra produkter.

Jag har testat den färgade varianten (i nyansen dark blonde)  av den här ekologisk brynfixeringen och var mycket imponerad. Den genomskinliga är precis lika bra, och jag är fullkomligt frälst. Du måste testa - LOVA!

På andraplats

Zuii Organic eyebrow definer

Den här pennan är fantastisk, och den enda anledningen till att den inte hamnar högst upp på min lista är pga att det bara finns två nyanser. 

Med den här pennan kan du skapa riktigt skarpa bryn som håller sig på plats (även för mig med superbuskiga bryn) tack vare den vaxiga konsistensen. De håller hela dagen, blir alltid lika bra och är superenkel att jobba med. 

 

Sist men inte minst

Jane Iredale micro brow pencil

Gillade ni Anastasia brow wiz men önskade att den innehöll ekologiska ingredienser? Jane Iredale, den gröna skönhetsvärldens okrönta dupe-drottning har en precis lika bra penna i sitt sortiment. Den enda skillnaden på dem är att Anastasia brow wiz finns i betydligt fler nyanser. 

 

2 responses to “Topp 3: Brynprodukter”

  1. Zandra skriver:

    Jaha..nu måste jag köpa minst två av dessa produkter! Haha.. Behöver dock en ny fransgel och snart en brynpenna, så det var välkommet tips detta!:) Undrar vilken av de två brynpennorna en ska välja??

    • Sofie skriver:

      Såg att du köpte gelen! Hoppas du blir nöjd. Ska du bara köpa en av pennorna tycker jag du ska satsa på den från Zuii eftersom med den behöver du inte fixera brynen 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 − sexton =