Topp 3: Shampoo

Hej vänner!

Idag ska vi snacka schampon, närmare bestämt mina topp 3 favoriter. 

Hårvård är min grej, och jag kan med handen på hjärtat säga (utan att överdriva) att jag nog testat upp emot 50 olika schampon sen jag började blogga. Detta är med andra ord creme de la creme. Jag funderade på om jag skulle göra detta till ett topp 5-inlägg, eftersom det finns så många jag gillar, men har istället valt att lägga till en "bubblare". 

Vill ni läsa om min hårtyp kan ni klicka här. 

Guldmedaljen går till

Rahua original shampoo

Tror inte att någon är förvånad, men vissa himlar säkert med ögonen - och jag vet att det är lite långtråkigt att det alltid är just detta schampot som hamnar på favvo-listorna. Men det är verkligen fantastiskt! 

 

På andraplats

Björn Axén moisturizing gentle shampoo

En ekologisk nykomling på marknaden som imponerade enormt! Väldigt mjukgörande och fettmättande schampoo som påminner om Rahua's originalschampo. Passar bäst för er med torrt hår med lite grövre hårstrån. 

Ungefär 50% billigare, men samtidigt ca hälften så drygt så det går jämnt ut. 

 

Sist men inte minst

Mádara color & shine shampoo

Ett grymt bra färgbevarande schampoo som tillför massor av lyster! Passar alla hårtyper, är drygt, rengör kanon och prissättningen är budgetvänlig. 

Här har jag skrivit mer om det. 

 

Close but no cigar

Bruns Frisörer shampoo nr 1

Bruns är ett relativt nytt svenskt varumärke, och det verkar gå riktigt bra för dem. Jag har testat detta schampot i ungefär ett halvår, och är helt klart imponerad. 

Rengör bra, bevarar färg, är ej uttorkande, drygt, mycket för pengarna, men doftmässigt väldigt förvirrande. De säger harmonisk kokos - men så doftar schampot kardemumma liksom. 

 

2 responses to “Topp 3: Shampoo”

  1. Lotta skriver:

    Men så märkligt att du tycker att Bruns luktar kardemumma! Undrar om du fått fel? Jag har använt både nr 1 och nr 4 och nr 1 doftar väldigt mycket kardemumma men mitt nr 4 doftar jättemycket citrus och mynta. Undrar om de råkat hälla i fel schampo i fel flaska?

    • Sofie skriver:

      Åh, jag har råkat lägga in fel bild! Va pinsamt. Det ska vara nr 1 – fixar det så fort jag sitter vid en dator. Tack för att du uppmärksammade det 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × ett =