Torrshampoon från Lernberger Stafsing

Ni vet de där speciella ögonblicken när en som skönhetsjunkie (med allt vad det innebär) hittar ett av de där små guldkornen som är den absolut mest beroendeframkallande delen av att vara skönhetsjunkie? Jag vet att ni vet, vänner. 😉
Jag är skönhetsjunkie pga de där ögonblicken. Det är det bästa med skönhet – känslan när du inser att du har hittat ett guldkorn!

Lernberger Stafsing Dry-clean Brown volumizing & refreshing dry shampoo är ett guldkorn. Herregud va jag älskar allt med det!
Jag ska försöka sansa mig, men kan redan nu säga att det eventuellt kommer bli erotiskt emellanåt i det här inlägget.

Let’s get weird!

unnamed

Torrshampoot finns i tre olika utföranden: Original (klassiskt vitt puder), Brown (för ljus- till mörkbrunt hår) och svart. Det ger volym, suger upp överflödsolja och doftar helt magiskt av bergamott, päron, äpple och vanilj!

Jag tvättar mitt hår max en gång i veckan. Då använder jag nästan alltid Rahua original shampoo & balsam (såvida jag inte provar ett nytt märke) och har använt det i flera år.
Anledningen till att jag helst inte tvättar håret mer än en gång per vecka är helt enkelt för att mitt långa tjocka hår inte mår bra av det.

Min hårbotten är balanserad och börjar i regel bli oljig ungefär dag 6 efter tvätt. Då brukar jag spraya Original dry-clean kvällen innan, sätter upp håret i en knut och låter torrshampoot göra sin grej under natten. Jag har märkt att den där vita hinnan som bildas och ibland kan vara knepig att få bort blir betydligt enklare att borsta ur om jag låter torrshampoot verka under natten!

Är jag däremot lite stressad och inte hann eller kanske helt glömde bort att spraya genom håret kvällen innan använder jag Dry-clean Brown. Det bruna pigmentet sprayas jämnt och fint!

img_2117

Här har jag använt Dry-clean brown. På det här fotot är det förstås fokus på hästsvansen, men om du tittar på rötterna så ser du att färgen är jämn, håret har fortfarande en hälsosam glans men ser inte flottig ut, och det har definitivt volym!

(Om ni är nyfikna på vad jag använt i topparna: John Masters Organics sea salt mist)


XOXO

2 responses to “Torrshampoon från Lernberger Stafsing”

  1. Therese skriver:

    Denna ska jag definitivt prova spännande! Men kan du ge tips på shampoo och balsam för torrt och livlöst långt hår? Jag har testat en del men tycker att det blir väldigt strävt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × ett =